A Fiatalság Forrása

A Fiatalság Forrása

Állandó kutatásban vagyok az ezoterika területén, és a kezembe kerülő érdekesnek bizonyuló könyvek többségét el is olvasom. Bár mostanában szinte csak a Buddhizmussal és a jógával foglalkozom behatóan, néha ráakadok olyan kincsekre is, mint Peter KelderA Fiatalság Forrása c. könyvére.

De hogy is akadt a kezembe? Már emlékszem… szóval ez úgy működik nálam, elkezdek olvasni egy könyvet. Törekszek az ezotériára, a Buddhizmusra, a Reinkarnációra, és a titkolt történelem témakörökre.

Jó néhány hete most már, hogy elkezdtem a Buddhizmussal foglalkozni. Kezdtem Az Élet Művészete c. könyvel, és amiről majd később írni fogok itt az oldalon is. Szépen sorban jöttek is az infók, mind a Mantrákról, Jógákról, Reinkarnációról, Beavatásról. Nos így akadt a kezembe Elisabeth-Haich-Beavatás c. könyve. Ez a könyv annyi meg annyi információt tartalmaz, hogy a könyv olvasása közben el kell olvasnom más könyveket is, hogy értsem miről is van szó benne. Ebben a könyvben szó esett a Rádzsa jógáról, (Királyi jógának is hívják) és hogy ez a Rádzsa jóga tulajdonképpen az, (erről is írok majd az oldalon), amivel megszüntethető a Szamszara (élet és halál körforgása). Szabadulás a reinkarnációtól magasabb dimenziók és valóságok felé, a Teremtő felé nyílnak meg az ajtók.

Félre tettem a Beavatás c. könyvet, és vettem egy Rádzsa jóga c. könyvet. Így hát elkezdtem a jógával is foglalkozni. Kezdtem egy kicsit az interneten is kutatni, és ráakadtam egy az „5 Tibeti Jóga” rítusokra.

Félre tettem a Rádzsa jóga könyvemet és elkezdtem kitérni egy már nem is tudom hányadik mellékvágányon elolvasni Peter Kelder könyvét, ami az örök fiatalságról, és a Tibeti Jógagyakorlatokról szólt. Nem hosszú könyv, így hamar végeztem is vele. Elkezdtem az 5 rítust napi szinten gyakorolni...

Még nem tartok a kilencedik héten, ahol is már napi szinten mind az öt rítust huszonegyszer kell elvégezni, de így is nagy hatással van az életemre. A fizikai fájdalmaim gyakorlatilag megszűntek, sokkal tovább vagyok képes egyenes háttal, mozdulatlanul meditálni. Általában reggel végzem el a gyakorlatokat, de van úgy, hogy lefekvés elött is szakítok rá időt.

Visszatérve Peter Kelderre, és arra amit a könyvében ír, (nagy vonalakban, és nem idézve, csak ahogy emlékszem rá) hogy egy szép őszi napon, amikor a parkban üldögélt, leült mellé a padra egy idős, talán a hatvanas éveinek végén járó öreg, kopaszodó, őszülő Úr. Elkezdtek beszélgetni, és kiderült, hogy az öreg úr, a brit hadsereg nyugalmazott tisztje volt.

A beszélgetések barátsággá fonódtak, és már az otthonukban is folytatódott egy-egy teázás alkalmával. Egy napon az öreg ember útra kelt Tibetbe, hogy felkutassa az örök élet forrását. Ehhez voltak belső információi, de nem tudta pontosan melyik kolostorban keresse, és azt sem sejtette, hogy a Fiatalság Forrása nem valami szentelt víz, amit meg kell inni, hanem valami egészen más.

Két évig volt távol Bradford ezredes, és végül hazatért. Felhívta régi beszélgető társát, és egyben barátját, mondván, hogy megtalálta a Fiatalság Forrását, és hogy szeretne újra találkozni vele. Meg is beszéltek egy találkozót. Peter alig várta már, hogy találkozzanak. Ebben a nagy várakozásban egy idegen ember jelent meg az ajtaja előtt és bekopogott. Azt hitte, hogy valami vallásos fanatista, aki be akarja majd fűzni valami féle szektába, így gyorsan meg akart szabadulni tőle, hiszen alig várta, hogy újra lássa Bradford ezredest. Azonban a negyvenévesnek látszó, középkorú ember megszólalt. Én vagyok az, hát nem ismersz meg? – Kérdezte Bradford. – Nem, az lehetetlen! Egy ősz hajú, kopaszodó öregember voltál mikor elválltunk, ez nem lehet igaz. – De igaz barátom, és ha szánsz rám egy kis időt, akkor mindent el is mesélek neked.

Ettől kezdve Bradford ezredes elmesélte, hogy talált egy tibeti kolostort, ahol mindenki maximum harminc, negyven évesnek látszott, és hogy ezek a szerzetesek, ha jól emlékszem aggastyánnak hívták Bradfordot először. A szerzetesek egy ősi jógát tanítottak meg neki, amit napi szinten gyakorolt és elsajátított. A két év leteltével az öreg emberből egy középkorú ember lett. Akinek a haja újra kinőtt, és már nem őszült, mert a jóga visszaadta neki az eredeti hajszínét is.

Peter Kelder megírta a könyvét, és 1985-ben publikálta, amit az Édesvíz Kiadó itthon is kiadott 1995-ben.

Peter Kelder - A Fiatalság Forrása

Peter Kelder - A Fiatalság Forrása

Az Öt Tibeti Rítus pedig, amit Bradford a kolostorban tanult, és amitől megfiatalodott, a következő bejegyzésben olvasható.

Megosztás

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!