A Föld dimenzióváltása – 4. rész – Magunkban hordozni a Fényt

A Föld dimenzióváltása – 4. rész – Magunkban hordozni a Fényt

„Amikor elkezd emelkedni a rezgésszámunk, egyre több fényt veszünk magunkba, számtalan változás megy keresztül életünk minőségén, a testi adottságokon, és a biológiai rendszeren is. Megváltozik az életünk minősége, megváltozik a tudatosságunk, csatornák nyílnak, melyek a magasabb rendű tudatosságunkkal kapcsolnak össze bennünket. Megváltozik az életszemléletünk, mások lesznek az emberi kapcsolataink is. Harmóniába, egységbe kerülünk a körülöttünk létező világgal, s embertársainkkal. Magunk válunk a fény hordozóivá, vagyis természetes gyógyító képességek birtokába kerülünk. Sikeresen tudjuk harmonizálni és kezelni emberi konfliktusainkat, és természetes módon, egy nagyobb erő birtokában könnyebben teremtjük meg azokat a szükségleteinket, amik lehetővé teszik a mindennapi létezésünket. Nem kell többé kínlódnod, hogy valamit megszerezzél, mert a vonzás törvénye alapján a megfelelő időben a „kezedbe pottyan”.

Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell. Ha ilyet látsz, persze, csak ha magas rezgésszámon létezel, tudd, ők azok az emberi lények, akik jelen valójukban képtelenek a fény befogadására és továbbteremtésére. Hiszen az isteni fény nem csak befogadást kíván, hanem folyamatos fenntartást, újrateremtést is. Most nézzük meg, hogyan is érhető ez el.

Fénytestetek vagyis aurátok folyamatosan egy meghatározott vibráción rezeg. Mint mindennek, fénytesteteknek is van egy megfelelő kisugárzása, mely az általa a külvilágból felvett, és átdolgozott energiaminőséget visszajuttatja a létezés minden részébe, hiszen ez által azokra a sötét helyekre is, ahová nem szívesen mennétek el. És nem is kell. Pusztán a jelenlétetek, a világban elfoglalt helyetek lehetővé teszi, hogy olyan körökbe is áradjon a fény, ahová emberileg egyébként nem jutna. Nem kell világ-megváltó hősnek lennetek, pusztán csak éljetek a nektek megfelelő módon, és hagyjátok a fényeteket áradni, amíg a világ, s az Univerzum minden szeletébe elér.

Társam is ilyen ember, bár nem szereti, ha sokat beszélek róla. Azért szúrtam ezt közbe, mert sokat tanulhattok tőle, ha egyszer lesz szerencsétek találkozni vele. Nagyon tartózkodó ember, de szerintem, ez így van jól.

Térjünk vissza az eredendő témánkhoz. Beszéljünk egy kicsit a rezgésszám lényegéről. Ahhoz, hogy magas rezgésszámot hordozz, meg kell nyílnod az isteni valóság felé, kinyilvánítani a szándékodat a saját spirituális fejlődésedre. A magasabb rendű éneddel összekapcsolódva, mesterfokozatra kerülsz, mely lehetővé tesz olyan csodák megtételére, melyekben azoknak volt részük, akik mellettem éltek, az én időmben. Másfelől viszont olyan tudás és képességek birtokába kerültök mindannyian, amivel bölcsen és büszkén nyithatjátok sorsotokat, s részesei lehettek a teremtés szentségének egy emelkedettebb mesteri szinten. Ez a korábbi időkben nagyon kevesek számára volt elérhető. Mostanra azonban annyit változott a világ, annyi lehetőség nyílt meg előttetek, hogy azokat a képességeket, melyek korábban csak komoly beavatások alkalmával voltak hozzáférhetőek, ti az Új Kor emberisége most látszólag pillanatok alatt megszerezhetitek. Hogyan? A saját tiszta spirituális kibontakozástok által.

Mi folyamatosan veletek vagyunk, a fejlődéseteket segítjük, támogatunk, védelmezünk és tanítunk benneteket. Azoknak, akik már felvették a magasabb rezgésszámot, annyit mondhatok, kezdd el ember teremteni a saját életedet, legszentebb vágyaidnak megfelelően, mert ami a szívedben és az elmédben van, holnap az válik valóságoddá!”

Megosztás

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!