Impresszum

www.tanok.hu

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Az oldal indulási ideje: 2018. szeptember 1. (Az oldal ezen időpont előtt is látogatható, azonban még lehetnek fel nem töltött tartalmak)

Domain: www.tanok.hu

E-mail: info@tanok.hu 

Tárhely szolgáltatónk:


Az oldalunk reklám és hirdetés mentes, és az is marad. Nem helyezünk ki más oldalak hirdetéseit, - beleértve a Google hirdetéseket is - és nem helyezünk ki más oldalak URL címeit sem. (Kivéve, ha könyvet ajánlunk, vagy abból dolgozunk, részletkiemelésekkel.)

Az oldalunk betöltésének rövid ideje, és a kényelmes böngészés elsődleges szempont nálunk.

A látogatónak lehetősége nyílik arra, hogy bejegyzéseinket megossza, a bejegyzések alján lévő megosztó ikonok segítségével. Azonban nincs lehetőség az oldalon ! jobb egérgomb használatára. Ezt a funkciót azért tiltottuk le, hogy szövegeink ne legyenek másolhatóak. Továbbá ebből kifolyólag nincs lehetőség szöveg kijelölésére sem! (Azon funkció sem működik természetesen, ha jobb klikkel akarunk egy oldalt másik fülön megjeleníteni a böngészőben. Ezért igyekeztünk úgy megalkotni a honlapot, hogy könnyű legyen a navigálás)

A weboldalunk teljes egészében optimalizálva van mobiltelefonra és tabletre is. A képek kis méretűek, így óvjuk az adatforgalmát, amennyiben útközben szeretne böngészni oldalunkon.

Oldalunk elsősorban ezoterikus tartalommal foglalkozik. Célunk a Titkolt történelem bemutatása, kutatása. Nem tartozunk semmilyen vallási felekezethez sem, - még csak ezoterikus beállítottságunk sincsen- mindamellett, hogy Apokrif szöveget is bemutatunk.

Fő irányvonalunk, mely vezérli a honlap írásainak közzétételét, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és honnan származunk. Ezt kutatjuk szüntelen egy életen át. És ha tanulásunk és fejlődésünk útjába Ön is becsatlakozik, annak mindenképpen örülünk és köszönjük!

Kellemes időtöltést kívánunk a honlapon!

 

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!