Inuaki interjú – 10.rész

Inuaki interjú – 10.rész

A: Ez az utolsó találkozásunk. Tudd meg, hogy hiányozni fogsz.

D: Te is nekem, de ne feledd, hogy mentális szinten bármikor kommunikálhatunk.

A: Talán te igen, de nekem még tanulnom kell.

D: Persze, hogy tudunk. Meglátod.

A: Miről szeretnél ma beszélni?

D: Az anunnakikról szeretnék beszélni.

A: Kérlek.

D: Ők életük legszomorúbb periódusát élik most.

A: Miért?

D: Mert tudják, hogy hamarosan lelepleződnek. Az idejük a végéhez közeledik és megtesznek bármit, hogy megakadályozzák ezt. Tudják, hogy az emberi elme olyan hullámokat bocsájt ki, amelyek megmódosíthatják a teret és az időt és befolyásolhatják a Mátrixot. Ezért ők mindent megragadnak, hogy befolyásolják a népességet, hogy azok olyan gondolat-energia-formákat hozzanak létre, amely legalább egy ideig megakadályozhatja a változást.

A: De ők saját maguktól nem tudják létrehozni ezeket a blokkoló energiákat?

D: Nem, mert ez csak a mi ajándékunk. Mi a Mátrix gyermekei vagyunk, és mi megfelelünk a szegmensünknek. Ők egyfajta élősködök. Csak mi tudjuk megváltoztatni vagy meggátolni azt. Nekik csak az a lehetőségük van, hogy olyan energiákat küldjenek, amelyek tompulttá tesznek a Mátrixból érkező információk befogadásához, meg van a lehetőségük, hogy megváltoztassák a gondolkodásunkat, de a Föld sorsával kapcsolatban semmit sem tudnak tenni.

A: És hogy akarnak befolyásolni?

D: Félelemmel. Ők a pánik, félelem, gyűlölet, materializmus nagy mesterei. Ők ezeknek az érzéseknek tehetséges terjesztői. Jelen pillanatban az Igazság árasztja el a Földet. Ez befolyásolja a gondolatainkat. Mi mindannyian elkezdtünk kérdéseket feltenni, kutatni, hogy megtaláljuk az igazságot. Vannak emberek, akik megértették már, hogy mi történik, mik vagyunk, honnan jövünk és hova megyünk. A hangjuk kezd hallhatóvá válni. Egyre többet beszélnek 2012-ről, a sarkok felcserélődéséről, különböző gazdasági krízisekről vagy a globális felmelegedésről. Akik megteszik, azok komoly bizonyítékokat sorakoztatnak fel, de mindig léteznek olyanok, akik vagy megkérdőjelezik ezeket az információkat, vagy bevezetik a kataklizma, pusztulás, halál gondolatát. Minden, amit mondani szeretnék, hogy ennek így kell lennie. Mert ahhoz, hogy mi továbbmehessünk, fel kell hagynunk a régi szokásainkkal, fel kell szabadulnunk a megismerés korlátaitól és teljes szívünkből kell elfogadnunk mindazt, ami jönni fog; a világnak szenvednie kell, de ez rövid idejű szenvedés lesz. Inuának száz évek kellettek, hogy az új rezgéshez alkalmazkodjon. Nekünk csak egy pár év fog kelleni. Ez a Mátrix ajándéka.

A: És nekünk mit kell csinálnunk?

D: Akarnunk kell a változást. El kell küldenünk a Mátrix felé azokat a gondolat- energia-formákat, amelyekben kérjük, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Minél több ember fog gondolatban egyesülni, úgy lesz az ugrás könnyebb, gyorsabb, nagy veszteségektől mentes.

A: De a Mátrix nem csinálja meg ezeket a változásokat anélkül, hogy mi aktívan részt vennénk benne?

D: De igen, de a változás annál fájdalmasabb és nehezebb lesz, mivel a mátrixnak az összes ellenséges erőt el kell távolítania, hogy létrejöjjön az egyensúly. Csak az után, hogy a zavarokat eltávolította a Föld mátrixszegmenséből, lehet szó harmóniáról. Ellenkezőleg, ha a teljes emberiség összedolgozik, akkor a Mátrixba bekerülő gondolat-energia-formák segítenek, és a Mátrix a maga rendjén, figyelembe veszi, hogy nincsenek ellenséges tényezők, ennek megfelelően válaszol, csökkentve a veszteségeket.

A: Felfogod, hogy lehetetlen a teljes emberiséget rávenni, hogy egyformán gondolkodjon?

D: Nem lehetetlen. Minden ember, aki alárendeli magát az új mátrixszélnek segíteni fog, hogy ennek az ereje megnövekedjen, ami exponenciális megnöveli az aktív résztvevők számát. Ahogy már mondtam neked, ne feledd, hogy a többség adja a hangot.

A: Még mindig nem értem, hogy az anunnakik miért nem hagynak békén. Talán őket is el fogjuk fogadni.

D: Nem tudjuk elfogadni, mert ha ismertük volna a valóságban, már rég elűztük volna. De ha mégis elfogadnánk, akkor sem tudnának itt maradni, mert nem felelnének meg a Föld új rezgésszintjének. Másfelől az emberek végre megértik majd, hogy saját maguk urai. Hogy képesek egyedül irányítani, anélkül, hogy kormányok, bizonyos családok, bankok rabszolgái lennének, hogy nem függnek senkitől és semmitől. Most van itt az ideje, hogy felébredjünk és kezdjünk el érezni, kezünkbe vegyük az életünket. Nem kell többet lenyelnünk a napi méregadaginkat. Eljött a mi időnk. Ezt nem tudják az anunnakik elfogadni.

A: Mit kell tennünk?

D: Meg kell értenünk, hogy mi mind egyformák vagyunk, hogy a gondolataink csodálatosak, és amit akarunk, az meg is fog történni. Mindenkinek akarnia kell a változást, közeledjünk mentálisan ahhoz a ponthoz, ahol a Föld megcsinálja az ugrást, segítsük azt, gondolkodjunk pozitívan, vegyünk részt aktívan ennek a programnak a terjesztésében.

A: Igen, de hogyan?

D: Beszéljünk az emberekkel, a szeretteinkkel, a barátainkkal a közeledő változásokról. Magyarázzuk meg nekik, mit jelent ez a változás és miért van szükség rá. Meg kell mutatnunk nekik, hogy nincs semmi veszély, hogy valami természetes dolog, hogy mindennek van logikája, és hogy mi részt veszünk ebben a mennyei tervben. Támogassuk őket, hogy megtegyenek bizonyos minimális biztonsági intézkedéseket, hogy könnyedén átjussanak ezen az átmeneti időszakon. Körülbelül ennyit kell tennünk.

A: Milyen biztonsági intézkedésekre gondolsz?

D: Elsősorban egy kevés élelmiszer tartalékra, magokra, szerszámokra és mindenre, ami élelmet és menedéket jelent, másodsorban pedig a mentális felkészülésre. Sokkal könnyebb egy nélkülözési időszakon keresztülmenni, amikor tudod, hogy az átmeneti és a végén valami jó vár rád. Ha ellenkezőleg, félelemmel gondolunk valamire, akkor a gondolat-energia-formák, amelyeket mi létrehozunk ugyanolyan rezgéseket vonzanak hozzánk és ez azt csinálja, hogy a tudatos és a tudatalatti elviselhetetlen mennyiségű negatív információnak lesz kitéve, amely vagy az élő szervezet saját maga tönkretevésének folyamatát fogja elindítani, vagy a lélek elhagyja a Föld mátrixszegmensét, de egyik sem jó lehetőség. Miért kéne egy ilyen lehetőséget elszalasztani? Minden lélek millió éveket dolgozott, hogy eljusson ide, nagy hiba lenne ebben a percben megbukni. A mi feladatunk, hogy felébresszük az emberiséget, hogy megmondjuk nekik, hogy próbáljuk megértetni velük, vagy legalább akarjanak részletesebb információk után kutatni. Meg kell érteniük, hogy az a valóság, amit manapság megélünk, az egy általunk, az elménk által létrehozott valóság, de ez el van ferdítve, meg van csonkítva. Igaz, hogy mi vagyunk azok, akik ezt megtettük, befolyásoltak, zsaroltak, beültettek, de ezek nem csökkentik a hibáinkat. Mi vagyunk az egyedüli felelősek. Most van az ideje, hogy nem bocsájt meg nekünk semmi. Meg kell mondanunk mindent, amit hiszünk. Mindenkinek közülünk. Nincs már időnk arra, hogy elrejtőzzünk, hogy arra gondoljunk, mit mond a szomszéd, ha megtudja, mit hiszünk. Arra kell gondolnunk, hogy mit fog mondani a szomszéd, ha megtudja, hogy én tudtam, mi fog jönni, de magamban tartottam...

A: De az emberek teljesen bolondnak néznének...

D: És akkor mi van? Egyesek egyenesen bolondnak gondolnak, mások csatlakoznak az elképzeléseidhez, mások pedig a saját válaszaikat keresnék... Arra kell gondolnod, hogy hány emberen segíthetnél, hányat tudnál megmenteni, hánynak változtatnád meg a gondolkodását. Az számít, hogy hányan ítélnek el, vagy az, hogy hánynak segítettél?

A: Logikus, hogy az, hánynak segítettél. De mit csinálhatunk? Konkrétan.

D: Elsősorban minden nap, ami elmúlik, akarnunk kell, hogy jobbak és megértőbbek legyünk. Másodsorban mindennap felébredés után csináljunk egy rövid meditációt, amelyben próbáljunk a szeretet rezgési frekvenciájába belépni. Ez lehetővé teszi, hogy kilépjünk a gyűlölet mátrixbeli frekvenciájából. Majd minden este, elalvás előtt kérjük meg a Mátrixot, hogy alvás közben közvetlen kapcsolatba léphessünk vele. Így  saját magunktól rákapcsolódunk, egységesen rezgünk a pulzusával és ugyanakkor lépésben maradunk azokkal a módosításokkal, amit a Földdel tesz.

A: Nem olyan nehéz!

D: Nem nehéz. Ez a legkönnyebb módja annak, hogy megváltozzunk. Testünk és az elménk radikális átalakulásokon megy keresztül, de fokozatosan, ami majd minden szempontból felkészültté tesz az eljövő változásra. Abban a pillanatban, amikor a bolygó megcsinálja az ugrást, mi együtt leszünk ott vele és egy másik világba kivetítve fogunk felébredni, ahol nem fog létezni többet félelem, gyűlölet és materializmus. Nem lesznek anunnakik sem, mert ők nem tudnak velünk tartani. Ők ideiglenesen egy másik térben maradnak, azok társaságában, akik rájuk hasonlítanak. Ők látják már ezt a dolgot és félnek.

Ez arra kényszeríti őket, hogy növeljék az energetikai és információs támadásaikat.

A: És hogy nyilvánulnak meg ezek a támadások?

D: Fizikai síkon, elsősorban manipulált élelmiszerekkel bombáznak. A leghasználtabb élelmiszer a Földön a kenyér, ezért a lisztbe lehet a legkönnyebben bizonyos „hatékony” anyagokat bejuttatni. Aztán érdekes beoltási hadjáratokat folytatnak, úgynevezett betegségek ellen. Akik nyíltan beszélnek erről, azokat kinevetik, megbüntetik, kiközösítik. Könyveket adnak ki és műsorokat vetítenek azzal a céllal, hogy azok bizonyítsák, hogy bizonyos elméletek, amelyeknek egyébként nyilvánvalóknak kell lenniük, hamisak. Sok módszerük van. Energetikai szinten, minden nap olyan ellenséges energiákkal bombáznak, amelyek blokkolják a szeretet csakránkat. Ez lehetetlené teszi számunkra, hogy felfogjuk a Mátrix által küldött hasznos energiákat.

A: Hogyan bombáznak? Folyamatosan?

D: Én naponta kétszer érzem a támadást. Egyszer éjfél körül és egyszer délben.

A: És mennyi ideig tart?

D: Kb. fél órát.

A: Ez globálisan történik?

D: Igen, ahogy én látom, mindenkinek küldik ezekben az időpontokban az információt. Azt akarom mondani, hogy amikor náluk éjszaka van és dél.

A: És hogy csinálják ezt a bombázást?

D: Bizonyos készülékek segítségével, amelyek obeliszkekre hasonlítnak. Ezek gránitból vannak, de a belsejük üres. A belsejükbe különböző földalatti járatokon keresztül jutnak. Itt hatalmas kristályok vannak, amelyek bizonyos programokat tartalmaznak. Bizonyos időközönként az anunnakik bemennek és leellenőrzik, megváltoztatják vagy megnövelik az adások intenzitását.

A: És hol vannak ezek az obeliszkek? A Föld belsejében?

D: Kint vannak. Mindenki látja ezeket. Angliában, Amerikában, Egyiptomban, Franciaországban, mindenhol vannak. Szám szerint hét van.

A: És semmit sem tehetünk, hogy megakadályozzuk az adásukat?

D: Mi nem tudjuk megakadályozni azokat. Védekezhetünk csupán.

A: Hogyan?

D: A legjobb védelmet a réz biztosítja.

A: És hogy használjuk?

D: Viseljünk állandóan egy réz karkötőt. Fontos, hogy kerek, vagy ovális legyen.

Semmi esetben sem négyszögű.

A: De mi a baj a négyszögűvel?

D: Nem felel meg az ember energia mezőjének. Nálunk minden valahogyan kerek. Gondolkodj csak, ha csinálsz egy keresztmetszetet a törzsről, a kezekről, a fejről, az ujjakról, a csakrákról… minden kerek. A végtelen jele. Az anyámnak van egy négyzet alakú gyűrűje, amelyet néha a jegygyűrű mellett hord. Én látom, hogy befolyásolja a csakrákat. Tisztán látom, hogy kezdenek kisebbedni és megváltoztatják a forgási sebességüket…

A: És elégséges, hogy valami réztárgyat viseljünk?

D: Igen. Nagyon sokat segít. Az ideális az lenne, ha megvédenénk azt a szobát, ahol alszunk.

A: Hogyan?

D: Kerítsük be a szobát egy rézdróttal, vagy legalább az ágyat. A végeik viszont egymáshoz kell érjenek. Így védve leszünk. Semmi sem zavarhatja meg ezt a mezőt, főleg ha abban a pillanatban, amikor a végeit összeérintjük, elküldjük a Mátrixba a védelem gondolatát. A réz szent.

A: Miért?

D: Mert energetikailag a szeretet rezgéséhez nagyon hasonló mezőt hoz létre.

A: Talán innen származik a réz és a Vénusz bolygó kapcsolata.

D: A réz jó irányban befolyásolja a növények fejlődését, terápiás hatása van a tüdőre és a közeljövőben felfedezik, hogy pozitívan befolyásolja az emberi DNS-t. Ennek a fémnek a viselése lehetővé teszi, hogy a teljes test rezgésbe kerüljön, aminek a célja a szeretet-csakra kinyílása. Egy időben ennek a csakrának a kinyílásával, a szervezet megkezdheti a védekezést bármilyen energetikai támadás ellen.

A: Miért?

D: Mert ezen a ponton a léleknek a Mátrixszal azonos pulzusa van. Egy hangon rezeg vele és ezért részesül a támogatásában és védelmében. Ez azt jelenti, hogy az ember az Igazság és felemelkedés útján van, és ez a kapcsolat többé nem akadályozható meg és semmilyen esetben sem fordítható vissza. Meg kell értened, hogy az ok, amiért mi a Földön vagyunk, hogy hozzájáruljunk a felemelkedéséhez, a megváltoztatásához, és ő a maga módján egy új világgal fogja megajándékozni a lakóit. Pompás lesz. Más lesz, mint most. Ezért kell megértenünk, hogy úgy segíthetünk rajta, ha pozitívan gondolkodunk, azt akarva, hogy ez a régi rendszer véget érjen, hogy egy új korszakba léphessünk be. Nem szabad mások magyarázatai, félelmei által befolyásolva lenünk. A szívünkre kell hallgatnunk. Ha azt érezzük, hogy szeretnénk, ha valami megváltozna, teljes lényegünkből, szívünkből kell akarnunk ezt a változást. Minden pillanatban a szabadságra, a változásra, a szeretetre kell gondolnunk. Mentálisan egy ideális világot kell létrehoznunk, benne kell élnünk, és reményeinkkel és vágyainkkal táplálnunk kell, hogy valósággá váljon. Most jött el az a pillanat, hogy megértsük, senkinek sincs joga ellopni az életünket, a sorsunkat, magunk helyett dönteni. Ezért kérlek, csatlakozzatok hozzánk, akik azért jöttünk, hogy ezeket az információkat átadjuk. Kérlek, segítsetek nekünk, hogy segíthessünk rajtatok.

A: Megpróbáljuk. Nem tudom, hogy sikerül-e majd.

D: Csak akarnotok kell. Nem nehéz. Csak a változás gondolatának a Mátrixhoz való elindítására van szükség. Az átveszi ezt a gondolat-energia-formát, felerősíti és megnyilvánul vele. Ennyi az egész. Minden magától fog jönni.

A: Megígérem, hogy megcsinálom.

D: És ne felejtsük el a vasárnapi mentális találkozónkat se.

A: 22:30-kor.

D: Igen.

A: Azt hiszem, itt az ideje, hogy megálljunk. Szeretnél még mondani valamit?

D: Nem. Mindenkit szeretek és a Földet is. Remélem, hogy segítségetekre lehettem.

A: Persze.

D: Kívánom, hogy egy új világban találkozzunk.

A: Én is azt remélem, hogy látni fogjuk még egymást. Már hiányzol nekem.

D: Ahogy mondtam, mi bármikor együtt lehetünk. Akárhányszor is akarod.

A: Adj időt, hogy megbarátkozzak először a mentális találkozókkal…

D: Mondtam neked. Csak akarnod kell.

A: Igen, de nehéz nekem…

D: Könnyű az. Mi mindannyian együtt lehetünk, amikor csak akarjuk.

A: Igen, de az élet nehéz helyzetek elé állít, amikor nincs időd saját magadra, meditálásra.

D: Ezek az ők befolyásaik. Az anunnakiké. Amikor azt érzed, hogy valami egy helyben tart, leblokkol, gondolj csak rám, akik az Inuáról jöttünk, és akik ott maradtak. Mi segíteni fogunk rajtad, ugyanúgy, ahogy a többieken is segíteni fogunk, akik majd a segítségünket kérik. Mi egyek vagyunk veletek.

A: Köszönjük…

D: Szívesen. Találkozzunk mindannyian a béke és szeretet évezredében!

Visszatekintve a találkozókra, rájövök, hogy végtelen számú kérdés lenne még, amelyekre meg szeretném tudni a választ. Talán ennyi volt nekem szánva, vagy lehet, hogy a Mátrix a nagy bölcsességével csak azokat az információkat közölte velem, amelyeket képes voltam befogadni. Nem mondhatom, hogy nem lennék felkavart, bosszús, meglepett és éppenséggel frusztrált amiatt, amit hallottam. Egyes dolgokat ismertem már, mások meg ott szúrtak meg, ahol azt gondoltam, hogy semmi sem téríthet meg, rákényszerítve, hogy rájöjjek, valójában én vagyok, aki nem tud semmit. Annak ellenére, hogy a racionalitásom rávesz bizonyos gondolatok heves elutasítására, a lelkem mélyén valami azt súgja, hogy mindez igaz. Nem vagyok még abban az állapotban, hogy objektíven elemezzek. Az egyedüli dolog, ami rávett, hogy megírjam ezt a könyvet, bemutatva a találkozásaimat ezzel a különleges lélekkel, az volt, hogy én teljes szívemből hiszek a becsületességében és tisztaságában, a bölcs és néha a titkok súlya alatt elfáradt ragyogásában, ami sokszor visszatükröződött kék szemei mélyéről.

Ezért ajánlom, hogy legalább néhány hétig próbáljuk meg levedleni felnőttességünket, próbáljuk meg egy információ éhes gyermek szemével nézni a világot, felejtsük el régi elképzeléseinket és szokásainkat, felejtsük el, amit mások tanítottak nekünk, amit ránk kényszerítettek. Gyertek, most ettől a pillanattól vágyakozzunk az Igazság megismerésére. Kapcsolódjunk mindannyian a Mátrixhoz, és kapjuk közvetlen tőle az információkat, mondjuk el a mai naptól, nem érdekel, hogy mit mondanak a szomszédok, a kollégák, a szülők. Mi saját magunk vagyunk. Együtt vagyunk: különálló entitások vagyunk, de a Mátrix szintjén egy szerves egységet alkotunk. Úgy, ahogy az istenség mondta e gyermek száján keresztül, különleges időket élünk, időket, amelyben a Földnek meg kell változnia, hogy ráhangolódhasson az új rezgésszintre. Talán életeken keresztül harcoltunk ezért a lehetőségért, talán az eget kértük vagy esedeztünk ezért a segítségért. Minden születéssel és halállal a Mátrix közelebb és közelebb hozott e fenséges pillanathoz. A mi érdemünk is, hogy eljutottunk most ide. A mi esélyünk. Gyertek, egyesítsük az erőinket, hogy áttörjük a tudatlanság, a tudománytalanság, az irrealitás, a materializmus korlátait, hogy együtt menjünk át TÚLRA, ahol talán egy jobb, békésebb, megértőbb világ vár ránk.

Mindnyájatokat szeretlek, és azt kívánom, hogy az Igazság betöltse a szíveteket.

Soha ne feledjétek ezeket a szavakat: Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet!

Megosztás

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!