Inuaki interjú – 8.rész

Inuaki interjú – 8.rész

A: A bolygó megölésénél maradtunk el. Mit szerettél volna elmondani?

D: Gondolj csak arra, mi történne, ha a mikrobák, amelyek a testünkben élnek nekiállnának, hogy elvegyenek egy csepp vért és üzemanyagként használnák az autóikban, ha elvennének egy darabka csontot és a nyakukra vagy a kezükre tennék, hogy azzal büszkélkedjenek, ha levágnák és felgyújtanák a hajunk vagy ajándékba adnák, amikor valakihez mennének, hogy aztán a viselője eldobja azt. Körülbelül ezt tesszük mi a Földdel. Megkínozzuk, megcsonkítjuk, feldaraboljuk, meggyötörjük, és mindezt a tudomány, a fejlődés, a jólét nevében tesszük. Ezt vettük át az anunnakiktól, hogy tönkretegyük, kimerítsük a természeti kincseket. Ezt nagyon jól megtanultuk.

A: De ha nem használnánk ki, akkor mit csinálnánk, mivel közlekednénk, mivel melegednénk, mit ennénk?

D: Megtehetnénk mindezt az elménk erejével, egyszerűen akaratunktól fogva.

A: Rendben, de senki nem tanít meg erre. Miért nem tanítják ezt az iskolákban?

D: Mert az iskolák is ugyanazon kontroll alatt vannak. Az okkult szervezeteknek az volt a célja, hogy destabilizálják a tanulási rendszert, amit sikeresen megvalósítottak. A tanítás a logikus és racionális gondolkodásra épül. Az adatok olyan formán vannak elrendezve, hogy semlegesítsenek minden intuíció-nyomot vagy a mátrixhoz való hozzáférést. A gyermekeket a tanárok és útmutatók robotokká alakítják, akiknek megtiltják a szabad véleménynyilvánítást. Még a szülők is részt vesznek ebben a támadásban.

Hányszor hallottad már ezt a felnőttektől… tanulnod kell, oda kell figyelned a tanárra, ha ezt mondja a könyv, akkor ez így van.. én soha nem haltam meg az iskolában!... A tanulásnak köszönhetem, vagyok az, ami vagyok… Ezek a jelmondatok, amivel ti felnőttek támadtok minket. Miért gondolod azt, hogy a mai tanulók nem érdeklődnek, hogy halálra unom magam az óvodában és legtöbbször nem akarok oda menni. Miért kéne megtanulnom azt, amiről tudom, hogy nem igaz?

A: Jó, de nem maradhatunk otthon, mert akkor analfabéták leszünk!

D: Nem kéne otthon maradnunk, csupán nektek, felnőtteknek kéne megváltoztatnotok a rendszert. Akarnotok kell, hogy ez megtörténjen, akkor biztos elérhető lesz.

A: Ne mond azt, hogy nincsenek hasznos tantárgyak… mint a történelem, biológia.

D: Hasznosak lennének, ha az információk igazak lennének. Mit tanulnak az iskolában? Az igazságukat! Mit tanultatok ti? Az igazságukat! Mit csináltok ti most? Nekik dolgoztok! Mik leszünk mi, ha a dolgok nem változnak meg? Nekik fogunk dolgozni. Ez egy bűvös kör, amelyből mi gyermekek nem tudunk kilépni, hiába érezzük, hogy nem jó, miattatok. Ti vagytok, akik elfogadjátok, lenyelitek a meséket, lustaságból, kényelemből, félelemből vagy egyszerűen azért, mert meg vagytok elégedve az életetekkel. Ha mindened megvan, miért kéne többet akarnod!

A: Ez nem éppen így van. Mi átvettük a rendszert és továbbvisszük azt...

D: Ti egy olyan rendszert vettetek át, amely soha sem volt megfelelő, és amit tovább erőszakoltok. Ti vagytok a hibások!

A: De mit tehetnénk?

D: Hogy akarjátok a változást. Hogy aktívan részt vegyetek benne. Hogy leleplezzétek és az egész világnak bemutassátok.

A: Kiket?

D: Az anunnakikat.

A: Hogyan tehetnénk, ha nem látjuk?

D: Akarjátok, hogy lássátok, és látni fogjátok őket! Valójában vannak olyan emberek, akik látják, akárcsak én. Ők közöttünk vannak, a mi életünkhöz tartoznak. Én túl kicsi vagyok, hogy figyelembe vegyenek, azok a felnőttek, akik látják, nem beszélnek a másoktól való félelem miatt.

A: És akkor mit kellene csinálni?

D: Akik látják, szólaljanak meg. Mutassanak rá az ujjukkal. A látás a Teremtő ajándéka. Használnotok kell.

A: Miért látják egyesek, mások meg nem?

D: Akik látják, azok azért tehetik, mert erősebb kapcsolatuk van a Mátrixszal. Ez a dolog a test és fölöttes én kapcsolatának tudatosulásával jön létre. Amikor az információ szabadon közlekedhet a két struktúra között, amelyben a folyam tudatosan lecsapolható, akkor energia szinten minden láthatóvá válik és semmi sem marad elrejtve.

A: És akiknek nem rendelkeznek ezzel az ajándékkal?

D: Ők aktiválhatják, gyakorolhatják a kommunikációt és akkor ez az ajándék megjelenik és tudatosítható lesz.

A: De hogyan?

D: Ahogy mondtam, minden akaratnak, beszédnek, gondolatnak van egy rezgése. Amikor gondolsz valamire, az átalakul gondolat-energia-formává és egy mátrixszegmenssel lép kapcsolatba, amely megengedi, hogy az a óhaj megvalósuljon. Olyan ez, mint amikor elvetsz egy magot és várod, hogy az kinőjön, hogy leszedd a gyümölcseit. Lényegében az embernek most nagyobb teremtő ereje van, mint valaha.

A: Jó, de konkrétan, hogy tudjuk ezt a felsőbbrendű látást kifejleszteni? Azt hiszem, hogy a harmadik szemre gondolsz.

D: Harmadik szemnek is hívhatjuk, de az első szem és nem a harmadik, mert a  tőle jövő információkra kell alapoznunk. Amit a fizikai szemeinkkel látunk, az a Valóság kivetítése, amit az anunnakik vetítenek ki és irányítanak.

A: De konkrétan, létezik valamilyen technika vagy eljárás, léteznek valamilyen követendő lépések?

D: Természetesen. Először is az embernek vissza kell állítania a kapcsolatot az elme és a fölöttes én között.

A: Mit nevezel te fölöttes énnek?

D: Ez az Igazság. A tökéletes, igazi megismerés, ami mélyen bennünk van elrejtve. Ez a Mátrix közvetlen elérési vonala, amellyel mindenki rendelkezik, de amely nagyon el van homályosítva a létező interferenciák miatt.

A: Miféle interferenciák?

D: Az anunnakik nem akarják, hogy az ember megismerje az Igazságot. Ezért a hibás információk mellett vegyszerekkel is mérgeznek, aminek az célja, hogy közömbösségben tartsanak. Ezek a vegyszerek a tobozmirigyet gátolják, blokkolják. A tobozmirigy nagyon fontos része az embernek. Például a csecsemőmirigy az a mirigy, amelyet ha tudatosan aktiválnánk, akkor meghosszabbítaná az életünket. Máskülönben minden mirigy mást csinál, de mindenik beállítható lenne, ha az ember közvetlen információkat kapna a Mátrixból, és nem a Föld alsó mezőjéből.

A: Mi van a Föld alsó mezőjében?

D: Mi innen kapjuk az információkat, ezeknek a mesterséges blokkolásoknak köszönhetően. Az alsó mezőben található meg az összes alacsony rezgésű gondolat- energia-forma. Az anunnakik ide tettek mindent, ami a rosszra, félelemre, gyűlöletre, rémületre, fóbiára, halálra és sok minden másra vonatkozik. Mi ezekkel táplálkozunk, mivel csak ehhez van hozzáférésünk.

A: De nekünk szép gondolataink is vannak...

D: De azok a mátrix mezőjéből jönnek

A: És hol található ez az alsó mező?

D: A Föld körül. A föld be van burkolva ezzel. Minden, ami információként jön, általában onnan jön, csak egy kis rész jön a Mátrixból.

A: És hogy tudnánk elérni a Mátrixot?

D: Teremtsétek meg a kapcsolat az elme és a fölöttes én között.

A: Hogyan?

D: Mondok neked egy példát. Amikor én egy kérdésre szeretnék választ kapni, és Aghton nem válaszol nekem, lábon állva lehunyom a szemem és arra gondolok, hogy a Mátrixra csatlakozzam, hogy megtudjam az Igazságot. Ezt csinálom, és azt mondom, hogy ha igen a válasz, akkor a testem előre hajoljon, és ha nem a válasz, a testem hátra hajoljon. Nagyon egyszerű.

A: És a válasz mindig igaz?

D: Mindig. Próbáld meg te is. Kezdheted azokkal a kérdésekkel, amelyekre tudod a választ. De vigyáznod kell, hogy ne add tudatosan te a választ. Hagynod kell, hogy meglepődj ettől. Tedd fel a kérdést, mintha semmit sem tudnál.

A: Felteszem, hogy átmegyek ezen a feladaton, mit kell még tennem?

D: Agthon azt mondja, hogy mutassak meg neked egy eljárást. Elhelyezkedsz egy olyan helyen, ahol senki sem zavarhat meg, lehet egy ágy lefekvés előtt. Az elején meg kell mondanod a testednek, hogy természetes módon, anélkül, hogy szenvedned kéne, távolítson el minden mérgező anyagot, amelynek nincs Igazság megfelelője a Mátrixban, amely benne van összegyűlve. Valójában ezt kéne minden nap csinálnod. Nagyon hasznos. Aztán elkezded kérni a fölöttes énedet, hogy lépjen kapcsolatba veled.

A: És hogy nyilvánul meg ez a kapcsolat?

S: Én, amikor a fölöttes énemmel beszélek, a gondolat erejével egy  speciális helyre megyek. Arra gondolok, hogy az Inuán vagyok. Van egy kedvenc helyünk egy fa mellett. Onnan láthatjuk a tengert. Te oda mehetsz gondolatban, ahova szeretnél. Ahol tetszik neked.

A: Tegyük fel, hogy tetszik egy vízesés mellett.

D: Odamész. Először a vízre nézel és arra, ami körülötte van. Megpróbálod érezni a hely illatát, megérinted a vizet, érzed. Elnevezed ezt a helyet az Igazság Titkos helyének. Ily módon ide senki sem jöhet be. Szent lesz. Aztán megpróbálod tudatosítani a fölöttes énedet. Az elején hatalmas szeretet fogsz érezni. Akkorát, hogy érzed, nem férsz be a testedbe. Aztán egy megkönnyebbülést, békét érzel. Amikor elérted ezeket az állapotokat, megpróbálsz a Mátrixhoz beszélni. Megmondod neki, mit szeretnél. Tudnod kell, hogy csak a hozzád köthető vágyak fognak megtestesülni. Nem kérheted a fölöttes énedet, hogy meggyógyítsa a nagymamádat. Megkérdezheted viszont, hogy miért beteg. Itt csak olyan programozásokat végezhetsz, amelyek rád vonatkoznak. Semmi más egyebet.

A: Konkrétan, mondjuk, szeretném látni az Igazságot. Mit kell kérdeznem?

D: Meg szeretném tudni az Igazságot. Ennyit. Az éned tudni fogja, mit kell csinálni. De az csak részletekben adja meg az Igazságot, nem mindent egyszerre, mert az emberi agy nem tud egyszerre annyi információt befogadni.

A: És ha azt akarom, hogy jól legyek, hogy meggyógyuljak?

D: Meg szeretnék gyógyulni. A betegséggel kapcsolatban az éned először megmutatja, hogy miért vagy beteg. Csak akkor gyógyulsz meg, miután kiküszöbölted a betegséged okozóját.

A: Hogy mutatja meg nekem?

D: Vagy helyben, filmszerűen a fejben, vagy küld egy üzenetet az elmédbe, vagy egy álmod lesz. Tudnod kell, ha nem tartod be azt, amit mond, akkor nem lesz esélyed meggyógyulni.

A: De ha az egy karmikus betegség?

D: Akkor azt úgy mutatja meg neked, hogy megértsd. Most azokban az időkben élünk, amikor kiküszöbölhetjük a múltbeli problémákat. A lényeg, hogy akarnod kell.

A: És ha látni akarom az anunnakikat?

D: Azt mondod, hogy látni szeretnéd az anunnakikat. De először, ahogy mondtam, meg kell tisztítanod magad a vegyszerektől, amelyek megakadályozzák a tobozmirigyed működését.

A: De melyek azok?

D: Sokféle termék van. Láttam üdítőkben, ételekben... de a legmérgezőbb a fogkrém. Okosan van beletéve, mert ti rákényszerítetek, hogy lefekvés előtt fogat mossunk és az a testben marad és egész éjjel hat.

A: Milyen vegyszerre gondolsz?

D: A fluorra.

A: De az egészséges a fogakra nézve!

D: Semmi hatása nincs a fogakra. Azt a tobozmirigyet meggátolandó adják. Tudom biztosan ezt. De rá voltam kényszerítve, hogy használjam.

A: És azt hiszed, hogy mérgező?

D: Száz százalékosan.

A: De mi a célja ennek a tömeges mérgezésnek?

D: Ez elsősorban az 1960 után születettekre vonatkozik. Akkor a Föld karmája elkezdett megtisztulni és elkezdtek fejlettebb lények is reinkarnálódni ide. Addig is voltak, de tömeges inkarnációra gondolok, amely 1990 és 1996 után éleződött ki. Az újonnan jöttek képesek voltak bizonyos paranormális képességeket kifejleszteni. Legyen köztünk szólva, nem tudom, hogy miért nevezitek így, mert azok nagyon normálisak. Ezek nagy veszélyt jelentettek az anunnakikra, aki nem álcázhatták volna magukat. Ezért kísérleteket végeztek és arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb módja ezeknek a törekvéseknek az eltörlésére a vegyszerekkel való mérgezés. Ahogy nem tudták volna rákényszeríteni a teljes lakosságot, hogy a gyógyszereket vegyen be, kitalálták az ételmérgezést. Nagyon egyszerű. Nem veszed észre, hogy minden évben növekszik ezeknek az anyagoknak a koncentrációja?

A: Nem.

D: Mert megszoktad és már nem zavar. A balszerencséjük, lényegében a miénk is, hogy hamarosan nem lesz, amit kezdeniük ezekkel a vegyszerekkel és ezért más gépezeteket találtak ki, sokkal erősebbeket, amelyekkel interferenciát csinálnak köztünk és a Mátrix között.

A: Milyen gépezeteket?

D: Reléket, mobil telefont, energia bombákat és gamma sugarakat.

A: Nem hiszem el.

D: Miért?

A: Ha meghalunk, ők mit csinálnak?

D: Mi nem fogunk mind meghalni. Egyre többen halnak meg, de nem a teljes lakosság. Akik megmaradnak, azok az ő rabszolgáik lesznek. Egyfajta élő babák. Ez az, amit ők szeretnének, de tudom biztosan, hogy nem így fog történni.

A: De mi történik?

D: Jó és szép lesz. Jelenleg éppen a Mátrix dolgozik a Föld beállításán. Problémáink lesznek, mind a felszínen, a levegőben, vagy az időjárás miatt, mind gazdaságilag.

A: Tudom, mondtad már nekem. Vásároljunk földművelő eszközöket, magokat... kertes házat...

D: Igen. Jó lenne.

A: Pénzt tehetünk félre és szükség esetén kivehetjük azt.

D: Hamarosan bebukik a bankrendszer. Mindenhol. A pénznek nem lesz értéke.

A: Hogy érted hamarosan?

D: Valahol 2009 végén vagy 2010 elején. (tanok.hu: Valóban volt 2008 tájékán egy gazdasági - és pénzügyi válság)

A: Ilyen hamar?

D: Igen. Minél hamarabb, annál jobb, mert a Földnek meg kell tisztulnia ezektől a rezgésektől és mindentől, ami gazdasági manipulációnak nevezhető. Túl sokat voltunk az anunnakik elnyomása alatt.

A: És mit eszünk majd?

A: Azt, amink van, vagy amit termelünk. Muszáj legyen egy kis élelmiszer tartalékunk, fontos tudni ezt a dolgot.

A: Nem hangzik valami jól!

D: Nagyon is jó. Én személyesen alig várom, hogy már túl legyünk a 2012-ön, valójában 2013 februárja után minden stabilizálódni fog és egy új korszak fog bekövetkezni. A Föld és lakóinak korszaka. A jó, béke korszaka. Tudnod kell, hogy a földiek jók. Mindenki, aki az inuakik DNS-ét hordozza, különleges. Majdnem mindenki tovább megy.

A: De hányan vannak?

D: Nagyon sokan. Nem tudnám megszámolni, de látom őket az utcán. Testvéremként ismerem fel őket. Románia különben nagyon tiszta ebből a szempontból. Itt kevés az anunnaki vér. Vannak itt is, de nagyon kevesen.

A: De hogy ismerheted fel őket?

D: Én a szeretteimet a rezgésük alapján ismerem fel. Rájuk nézek és tudom. Te is meg tudod csinálni ezt.

A: És a negatívakat?

D: Próbáljuk ki a következőt! Nézz annak a személynek a szemébe, akivel beszélsz. Csak a szemébe. Ne nézd a mosolyát vagy a gesztusait. Nézz és kérdezd meg, hogy inuaki vagy anunnaki. A fölöttes éned válaszolni fog.

A: És ha megtudom, hogy anunnaki, mit tegyek?

D: Kérd meg az énedet, hogy mutassa meg a természetét, és akkor meg fogod érteni, a legtöbb, amit tenned kell, hogy kikerüld őket. Hogy ne hallgass a tanácsaikra és az utasításaikra.

A: De ők tudják, hogy anunnakik?

D: Egyesek igen, a legtöbbjük viszont nem. Csak azok, akik fent vannak. Ezeknek elmagyarázták és elfogadták a feltételeket, mi több tudatosan részt vettek a bolygó leigázásában.

A: És akik nem tudják, nem tudunk azokon segíteni?

D: Nem. Mert azok a rossz felé hajlanak. Mindenki valahonnan belülről jön. Mit gondolsz, miért léteznek azok az okkult pénzügyi társaságok, miért csak egyesek iratkoznak be bizonyos szervezetekbe, miért csak egyesek akarnak teljes embertömegeknek kárt okozni?

A: És ezekkel az emberekkel mi fog történni?

D: Ők a saját útjukat fogják követni. Nem avatkozhatunk be a Mátrix terveibe.

A: De ha vannak mégis olyan személyek, akik meg szeretnének változni? Ezeknek nem engedetik meg, hogy maradjanak?

D: Nem. Ők nem tudnak az új energiának megfelelni. Más felépítésük van. Saját útjukat járják.

A: Én mégsem hiszem el, hogy mindenki, aki anunnaki vérrel rendelkezik, egy csoporthoz tartozik. Létezniük kell még olyan embereknek, akik nem tartoznak egyetlen csoporthoz sem!

D: Higgyél nekem, hogy nem léteznek. Ez olyasvalami, ami nem magyarázható meg. Ők rezgésszinten ismerhetőek fel és annak ellenére, hogy nem tudatosult bennük, hogy miért csinálják ezt, szervezetekbe rendeződnek.

A: És mindenki a szervezetből anunnaki DNS-sel rendelkezik?

D: Nem. Beléptek azok is, akiknek nincs meg ez a DNS-ük. Ezeknek megadatik az a lehetőség, hogy megváltozzanak.

A: De miért hiszed, hogy ezekhez a csoportokhoz csatlakoztak, ha énjük nem érezte?

D: Csak kíváncsiságból, félelemből, vagy abból a vágyból, hogy felmenjenek a társadalmi ranglétrán, mert jelenleg ez a legjobb manapság. Talán egyesek a szüleiktől örökölték, akiknek helytelen valóságot mutattak be. Rengeteg oka van ennek.

A: És mit kell ezeknek tenniük, hogy alkalmazkodhassanak az új rezgésekhez?

D: Semmit. A Mátrix fogja eldönteni ezt. Ha az általuk hozott zavarok nem annyira veszélyesek, akkor megengedik nekik az anunnakik mátrixszegmenséből való kilépésüket. Ha az általuk okozott rendellenességek súlyosak, akkor ez van... az ők döntésük volt és ezekkel fognak továbbmenni... Sajnos!

A: De én arra gondolok, hogy talán kapnak még egy esélyt. Nem tudták!

D: Mi nem segíthetünk rajtuk. Csak ők tudnák ezt megcsinálni. Megkérdezhetik a Mátrixot, kapcsolatba lépve a fölöttes énükkel. Csak így kaphatnak választ erre a  kérdésre. Ha nincs hozzáférésük ezekhez a kérdésekhez, akkor nagy a baj. Én nem tudom, mit tehetnek még.

A: Mond csak, akiknek köze van ezekhez a szervezetekhez, de nincs az anunnakikhoz... Sokan vannak?

D: Igen. Még többen, mint mennyien kéne, hogy legyenek.

A: Nálunk is?

D: Igen. Tényleg nagyon sokan. Sajnos, mert itt valami különleges fog történni.

A: Igen, mondtad.

D: Álljunk meg.

Dávid elmenése után bekapcsolom a számítógépet és beütöm a fluort, a tobozmirigyet és meglepődöm a talált információk mennyiségén. A legtöbb adat a http://www.fluoridealert.org címen található. Megtudom innen, hogy 1990-ig nem végeztek semmilyen vizsgálatot a fluor tobozmirigyre gyakorolt hatásán. Tudnunk kell, hogy a tobozmirigy egy kicsi mirigy, amely a két agyfélteke között helyezkedik el. Szerepe a melatonin váladék termelésének szabályozásában van. A melatonin egy hormon, amely segít a pubertás szabályozásában, és ugyanakkor megvédi a szervezetet a szabadgyököknek a sejtekre gyakorolt káros hatása ellen.

E tanulmány első futára Jennifer Luke doktor volt, az angliai Surrey egyetemről, aki bebizonyította, hogy a tobozmirigy a fluor által megtámadott első célpont, és ennek az elemnek a nagymennyiségű tárolása súlyos működészavarokhoz vezet, korai időszakban kiváltja a pubertást és csökkenti szervezetet a szabadgyökökkel szembeni védekezését.

Ugyanazon a honlapon megtudjuk, hogy a fluor a magzatnál genetikai mutációkat létrehozó faktor, ami növeli a rák veszélyét. Egy sor tanulmány állítja, hogy a fluor a felelős a csontrákért is. Természetesen ezek a kísérletek az elején tartanak, még a laboratóriumi vizsgálatok stádiumát jelentik. A dolog hátulütője, hogy ezeket nem veszik figyelembe, mint mindent, ami nem felel meg. Gondoljanak csak arra mit jelent az ipar számára, ha bebizonyítanák, hogy a fluor mérgező! Mindenesetre azt ajánlom, hogy végigolvassák ezeket az oldalakat. Sok érdekes információt találnak itt.

Még megtudom azt is az internetről, hogy a tobozmirigy energetikailag segít az élő szervezetnek a Föld új rezgésére való alkalmazkodásában.

Rájövök, hogy mindezek elérhetőek számunkra. Bárki hozzájuk férhet, elolvashatja, megértheti, de szükség van valakire, aki felhívja rá a figyelmünket, aki felráz bennünket. De miért?

A tobozmirigy által termelt anyag, melynek az utóbbi időben a kutatók egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az alvászavarok megszüntetésében. Ez az anyag felelős a napszakokhoz alkalmazkodó természetes alvási ciklus fenntartásáért. Valószínűsíthető a különböző rákos megbetegedésekre gyakorolt kedvező hatása is.

Megosztás

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!