Inuaki interjú – 9.rész

Inuaki interjú – 9.rész

A: Beszélhetnénk ma néhány kezelésről vagy terápiáról?

D: Igen.

A: Tudnál valamit mondani a rákgyógyításról?

D: A rák akkor keletkezik, amikor a személy ellenszegül a Mátrixszal. Ha valaki megszegi a küldetését, ha kilépik a karmikus nyomdából, akkor a szervezet reagál és kifejleszti a betegséget. Hozomány is lehet, vagyis a lélek ezzel a problémával érkezik, de mindvégig fennáll a meggyógyulás lehetősége. Tudnod kell, hogy ez nem egy büntetés. Ellenkezőleg. Egy nagy segítség. Akiknek megadatik az esély, hogy megtisztuljanak ettől  a betegségtől, azok nagyon kedvesek a Teremtőnek.

A: Ez számomra már sok!

D: De miért? Nem szeretnéd figyelmeztetni a gyermekedet, mielőtt az egy helyrehozhatatlan hibát követne el, ami után sok száz év szenvedés várna rá? Így tesz a Mátrix is. Küld egy üzenetet. De ha az ember figyelembe venné, kijavítaná, megtisztítaná magát az életével szembeszegülő gondolatoktól, formáktól, energiáktól és meggyógyulna. Sajnos ez a dolog nem köztudott.

A: De adj egy példát, hogyan kell eljárni.

D: Adj egy konkrét példát. Kire gondolsz?

A: Van egy betegem, akinek daganat van a gyomrában. Mit kell csinálnia?

D: Elsősorban tudnia kell, hogy a tumor egy élő entitás és sajátos megnyilvánulási mechanizmusa van. Az a beteged által létrehozott program által került a testbe. Amit elsősorban neki tennie kell, hogy kezdjen el kommunikálni vele. Hogy harag nélkül, szeretettel kezdjen beszélni vele, hogy köszönje meg a jöttét, hogy megbetegítette a testet, hogy megértette a figyelmeztetést, a vészjelzést. Aztán meg kell változtatnia az életét és a gondolkodásmódját. Utasítsa vissza a negatív, pesszimista lényekkel való kapcsolatba kerülést, utasítsa vissza a szomorú történetek meghallgatását, ne nézzen olyan filmeket és híreket, amelyek negatív töltéssel rendelkeznek, tudatosan étkezzen.

A: Hogy tudatosan étkezzen?

D: Vagyis tartsa be a diétát. Utasítsa vissza az állati zsírokat vagy vegyszerrel kezelt élelmiszereket. Legyen minden természetes. Csak természetes szappanokkal mosakodjon és kerülje a klórt és a fluort.

A: És mennyi ideig kell ezt a dolgot csinálnia?

D: Amíg a tumor eltűnik.

A: Ennyi az egész?

D: Nem. Ahogy mondtam a tumor egy élő entitás, miután megköszönte, hogy jött, meg kell kérnie, hogy elmenjen, hogy megértette az üzenetet és megváltoztatja az életét. Nagyon fontos, hogy megváltozzon a valóságban, mert másképpen nem lesz esélye a sikerre. Tegye a kezét a helyre, ahol az található, miközben beszél a tumorral. Képzelje el, hogy a jobb kezéből szeretet, csend, béke, elfogadás árad ki. Párhuzamosan ezzel kérjen bocsánatot a Mátrixtól, kérje bármilyen általa hozott zavar eltüntetését. A legtöbbször a Mátrix válaszol erre. Ötleteket, embereket és képeket küld bizonyos eseményekről. Ez azt jelenti, hogy ott van a probléma. Minden, amit tenni kell, hogy meg kell változtatni az elmében az illető tevékenység polaritását.

A: Elmondanád érthetőbben?

D: Amikor a Mátrixhoz kapcsolódom és megjelenik a fejemben a szomszéd, akivel összevesztem, akkor tudni fogom, hogy a probléma ott van. Meg kell próbálnom visszaállítani a harmóniát. Először bocsánatot kérek a Mátrixtól és megkérem, hogy engedje meg kitörölni ezt a zavart. Aztán megpróbálok kapcsolatba lépni az illető személlyel és kibékülök vele.

A: Jó, de ha az személy már nem él vagy elköltözött valahova és nem tudom, hol van?

D: Akkor beszélek a Mátrixszal és a teljes szeretetem, harmóniám küldöm el neki gondolatatban, és megkérem, hogy adja át annak a személynek, bárhol is van. Ez olyan, mint amikor a bűneidért imádkozol, amelyek valójában zavarok. A Mátrix tudja, melyek azok és azonnal intézkedik, kitörölve azokat.

A: Ez azt jelenti, hogy ha én a Mátrixhoz imádkozom megbocsájtásért, mert megöltem egy embert, a Mátrix megbocsájt nekem?

D: Igen.

A: És újból megtehetem ezt?

D: Szívből jövő bocsánatkérésre gondolok. Megismételni a hibát és utána megbocsájtásért esedezni nem más, mint képmutatás. Azt gondolod, hogy a Mátrix nem jegyzi fel? Ez olyan, mint amikor magadat próbálnád becsapni.

A: De a gyilkosság az gyilkosság. A Mátrix megbocsájt?

D: Néha valaki életének kioltása nem egyenlő a gyilkossággal. Lehet, ez egy létező zavar kisimítása. Ebben az esetben az ember szabadságvesztéssel fizet meg a Földön, de a Mátrixban csak egy tett eltörlését jelenti.

A: De tegyük fel, hogy megöltünk valakit, ami nem karmikus eredetű. Mi történik, amikor bocsánatot kérek?

D: Ha a kérés teljesen szívből jön, ha megbánod, a Mátrix feljegyzi ezt magának. A zavart viszont csak egy ellentétes tettel lehet megszüntetni. Vagyis a megölt személy a gyilkosod lesz egy másik életben. Amikor ahhoz a ponthoz jutsz, ahol meg kell fizetned az életeddel, a Mátrix figyelembe veszi, hogy őszintén megbántad a tettedet, és aminek halálnak kell lennie egy egyszerű sérüléssé alakul, vagy valamilyen problémád lesz, de életben maradsz.

A: Vagyis ha elvesztem a lábamat vagy a kezemet, azt kell tudnom róla, hogy megérdemeltem?

D: Természetesen.

A: De akik szervbeültetést kapnak?

D: Azok életét egy másik életből, vagy más életekből tartozó személy menti meg. Egyes nemes lelkek tudják, hogy valamelyik kedvesüknek kell reinkarnálódnia, hogy szenvedjen és kínlódjon valamiért. Akkor a jogukat kérik, hogy lejöjjenek a Földre azért, hogy meghaljanak és megmentsék azt.

Ez a kapcsolattípus viszont nagyon ritka. Ez valójában bizonyos tartozások visszaadása. Egy ember meghal, mások viszont e halálnak köszönhetően esélyt kapnak az életre. Tehát aki feláldozta magát, törölte a számláját és saját élete után nézhet a következő reinkarnáció során.

A: Vannak olyan emberek, akik szervátültetésen estek át és azt mondják, hogy bizonyos szokásokra tettek szert, amelyekkel nem rendelkeztek azelőtt, mások éppenséggel érzik a szervadó jelenlétét. Ezt hogyan magyaráznád meg?

D: Minden tárgy, dolog vagy a mi esetünkben testrész megőrzi annak a személynek a tulajdonságait, akié volt. Itt a sejtek memóriájáról van szó, amelyekből az illető szerv felépül. Tudnod kell, hogy a sejtek élő létezők es egymástól függetlenek. Azok a hordozó személy bizonyos tetteit vagy kívánságait rögzíthetik. Amikor bekerülnek egy új szervezetbe, akkor nem csinálnak mást, mint amire meg voltak tanítva. Így magyarázható, hogy a személy kezd bizonyos dolgokat előnyben részesíteni vagy új szokásai lesznek. Ehhez a dologhoz hozzáadódik az is, hogy az donor valamiképpen kapcsolatban marad azzal, akinek a testrészét adta. Ez nem lesz életre szóló kapcsolat, csak addig fog tartani, amíg az elment lélek úgy látja, hogy a szerv tökétesen beintegrálódott a befogadó ember testébe és elméjébe. Ez egyfajta segítség.

A: De miért csak egyesek érzik a jelenlétet és mások nem?

D: Mindenkinek kell éreznie, mert az adományozó lélek jelen van, de a különbség az elfogadásban és tudatosulásban rejlik. Vannak személyek, akik keresnek, akik turkálnak és megtudják az igazságot, míg mások megtagadják, hogy erre gondoljanak és innen bizonyos torlaszok származnak, amelyek bármilyen kapcsolatot és kommunikációt megakadályoznak. Minden az elmétől és az Igazság iránti vágytól függ.

A: Vannak viszont olyan személyek, akik kidobják a beültetett szervet.

D: Igen. Ezeknek vagy olyan szervet ültettek be, amelyet nem nekik szántak, vagy nem tudtak kapcsolatba kerülni vele és rezgési és energetikai kapcsolatot létesíteni vele és így a szervezet betolakodóként kezelte.

A: És mit tehetnének azért, hogy a szervezet elfogadja azt?

D: Beszéljenek vele. Köszöntsék az új testben, köszönjék meg neki a segítséget, kérjék meg, hogy optimálisan dolgozzon és kerüljenek teljes harmóniába az új testrésszel, köszönjék meg a donornak az áldozatot, kérjék a Mátrixot, hogy tüntesse el a zavarokat, amelyek miatt szenvednek. Ennyit kéne tenni... De tudod, én mit nem értek? Miért kéne ebbe a helyzetbe kerülnöd? Miért lenne szükséged szervátültetésre? Az ember meggyógyulhat, mielőtt ebbe a helyzetbe kerülne.

A: De hát azt mondtad, hogy bizonyos problémák karmikus jellegűek...

D: Igen, viszont azokat is meg lehet oldani másképpen, fájdalommentesen, olyan ellentétekkel, amelyek megszüntetik az ezek alapjául szolgáló gondolat-energia-formákat.

A: Vagyis?

D: Vagyis ha tudod, hogy egy másik életben valakinek rosszat csináltál és szenvedned kell, miért ne próbálnál neki jót tenni ebben az életben, hogy ellensúlyozd a töltését.

A: Csodálatos lenne, de nem tudjuk ki ellen tettük.

D: De, tudhatjuk. A fontos, hogy akarnod kell és az élet abba helyzetbe állít, amikor visszaadhatod az adósságaidat. Főleg ebben a periódusban az embernek megvan az esélye, hogy helyrehozza mindazt, amit elrontott. Minden zavar megszüntethető, ha tiszta szívből akarod. De a legfontosabb, hogy tudatosan éljünk, hogy próbáljunk meg ne generálni több ilyen, az élet és a szellemi fejlődés ellenes gondolat-energia-formát. Ha nem csinálnánk több rosszat, ha megértenénk, hogy mi egymáshoz kötődünk, hogy minden, ami körülvesz bennünket, hozzánk tartozik, és hogy segítenünk kell és részt kell vennünk aktívan az egyensúly megőrzésében, akkor minden tökéletes lenne.

A: Igen, de néha akaratlanul rosszat csinálunk...

D: Nem létezik ilyesmi! Hogy csinálhatnál akaratlanul rosszat, amikor megvan az a mérlegelési... gondolkodási képességed. Bármit megtehetsz, de vissza is utasíthatsz. Meg van a lehetőséged, hogy ítélkezés alapján dönts. Minden olyan tettet, gondolatot vagy akciót, ami kárt okoz egy létezőnek, itt emberre, növényre, állatra vagy a Földre gondolok, vagy ami bármilyen tönkretevést jelent, Mátrix ellenes tettnek hívnak és negatív gondolat- energia-formát hoz létre, amely elmegy, zavart okoz, és többnyire visszatér.

A: Azok nem maradnak a Mátrixban?

D: Az elején nagy részben a Mátrixban maradnak, és ezeket vagy egy életben kapják vissza, vagy részleteiben több élet során a létrehozott negatív energia nagyságának függvényében. Most, mivel a Földnek és ebbe beleértve a  mátrixszegmensét is minél tisztábbnak kell lennie, a létrehozott energiák visszaküldődnek. Ezt azt jelenti, hogy az embernek az általa létrehozott energiákkal kell szembenéznie. A Mátrix megtagadja a befogadásukat. Ezért jelenik meg az életben mindenféle akadály, balszerencse vagy betegség. Ezekkel fizetünk meg. Visszakapjuk mindazt, amit adtunk, amit érdemlünk.

A: És ez jó?

D: Persze. Ez egy plusz esély arra, hogy továbbmenjünk, különben egy másik életre kéne várnunk, hogy megvalósuljon a harmónia és erre nincs már lehetőség.

A: Ez azt jelenti, hogy az utolsó inkarnációnkat éljük?

D: Nem. Az utolsó inkarnációnkat éljük, amelyben meg tudjuk változtatni a karmát. Az ugrás után is fognak lelkek jönni a Földre, de csak azok lesznek, akik nem vittek nagy zavarokat a Mátrixba. Nem érted, hogy a Föld egy új korszak felé halad... a jó... a spiritualitás... a béke korszaka felé?

A: Értem, de nem tudom elképzelni, hogy mi lesz.

D: Ugyanaz lesz, mint az Inuán. Béke, szeretet és harmónia. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a háborúk, a konfliktusok, a rossz, a negatív gondolat-energia-formák idejének vége. A Föld megtanulta ezeket az aspektusokat és most tovább lépik... és mi vele együtt megyünk.

A: Mond csak... mennyi idő alatt lesz olyan, mint az Inuán?

D: Nem tudom felbecsülni. Az emberek megértésétől függ. A Föld valóban megcsinálja az ugrást, a dolgok 2013 után fognak beállítódni... de hogy mennyi idő alatt fog megvalósulni a harmónia, nem tudom. Normális esetben 2013 februárja után a jónak kell következnie, hogy aztán évvégére minden stabilizálódjon.

A: Úgy értsem, hogy 2012 után egy évig fog tartani a Föld és az emberek stabilizálódása?

D: Valahogy így... de függ...

A: Vagyis?

D: A Földbolygó 2012 végén fogja meglépni az ugrást. Akik itt maradnak, azoknak úgy gondolatban, mint tettekben át kell alakulniuk. Ha nem lesznek felkészülve, akkor nem sikerülhet nekik, a mátrixmező pedig egy megtisztító impulzust fog küldeni. Ez azt jelenti, hogy megint történni fog valami, ami kiválogatja a lakosságot. Ez után aztán teljesen csend lesz. Ha azonban az emberek megértik, akkor a Mátrix lecsillapodik és minden rendben fog lezajlani.

A: Hogy fog kiválasztódni a lakosság?

D: Különböző kataklizmákkal vagy betegségekkel, konfliktusokkal… sok módja van ennek. Akárhogy is nem számít. Sajnálatos lenne, ha valami történne.

A: Tehát biztos, függetlenül attól, hogy mit csinálnak, vagy mit gondolnak az emberek, 2013 után csend lesz.

D: Ahogy én látom... igen.

A: Mi még találkozunk?

D: Én azt a feladatot kaptam, hogy ebben az évben tízszer találkozzunk. Ennyi van beprogramozva. Biztos, hogy találkozni fogunk 2012 után.

A: Megmondanád, hogy miért választottál engem?

D: Nem választottalak, küldve voltam. Szerepelt a küldetésünkben, hogy találkozzunk és akkor megvalósult a lehetősége ennek az akciónak.

A: De miért pont én?

D: Mert neked teljesen tiszta inuaki DNS-ed van. Kapcsolatod van mindkét mátrixszegmenssel, az Inuáéval és a Földével. Te pont olyan vagy, mint én.

A: Talán, de nem tudatosult bennem ezt a dolog.

D: Nem is kell. Mostanra volt beprogramozva, hogy megtörténjen és meg is történt. Így kellett lennie. Mostantól kezdve a saját erődből fogsz új információkhoz jutni. Alkalmaznod kell azokat.

A: Alkalmazni fogom...

D: Meg fogod látni, hogy használni fogod azokat. Románia egy különleges hely. Küldetése van.

A: Ezt mondtad már nekem. Miféle missziója?

D: Innen fog az elindulni a dolgok új megismerése. Innen fog egy olyan ember elindulni, aki elmagyarázza és segít az embereknek, hogy tudatosítsák a küldetésüket. A megjövését be fogják harangozni.

A: Ki fogja beharangozni?

D: Egy férfi.

A: Létezik ez a férfi?

D: Már régóta létezik. Valójában most idős ember, de csak néhány éve ezelőtt értette meg a hivatását. Ő elkezdte már mondani, hogy ki fog megjönni...

A: Mint Keresztelő János?

D: Egy olyan lélek, aki János tulajdonságait hordozza, és ugyanúgy hívják most is.

A: És tudja a világ? Hallottak róla?

D: Csak egy páran. Viszont még nem érkezett el az ideje, hogy meghallják a hangját, annak ellenére, hogy már nincsen sok.

A: És ő hozza meg az új Messiás eljövetelének a hírét?

D: Igen.

A: Vagyis Jézusét?

D: Aki mint Megvilágosító fog eljönni sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel Jézus rendelkezett, de becsülettel szólva őt ellopták, meghamisították. De ő még más tulajdonságokat is hordoz magával, azokét a lényekét, akik itt éltek.

A: Azokra gondolsz, akik az mindenkor a hitet terjesztették?

D: Igen. Akik feltárták az Igazságot. Minden tulajdonságuk megvan abban, aki jönni fog.

A: De ő nincs közöttünk? Nem született még meg?

D: Ő nem fog megszületni. A test, amit felvesz majd, itt van, megszületett. De ő nincs még benne.

A: Ez azt jelenti, hogy be fog lépni egy olyan testbe, amely már itt van Földön?

D: Igen.

A: Ez a test Romániában van?

D: Igen

A: Megmondanád, hol van?

D: Nem, mert nem tudom ki az. Csak a Mátrix tartalmazza ezt az információt. És természetesen a Teremtő.

Én csak azt tudom, ami történni fog. Románia volt kiválasztva erre a feladatra. Ezért a mi országunk nagy részben védve lesz azoktól az eseményektől, amelyek jönnek. Románia fontos élelmiszersegélyező ország lesz. Még más küldetése is lesz az új világban, de ezeket most nem mondhatom el.

Akárhogy is egy szentelt földön élünk. Még a növények is tudják, nézd csak meg hány gyógynövényünk van, mennyire változatosak. Valóban értékelni kéne azokat. Az embernek egyszerű természethez fordulással képesnek kell lennie harmonizálódni, de ő még nem értette meg ezt. Mindenestre a tény, hogy most, itt, ezeket az időket éljük, gondolkodásra kéne okot adjon. Meg kéne értenünk, hogy ez a fejlődésünk esélye. Ugyanakkor elmondható, hogy amikor ő eljön, ugyanúgy belépik majd a neki szánt testbe, mint a mindannyinkéba.

A: Elmagyaráznád?

D: Abban a pillanatban, hogy fizikailag itt lesz a Földön, az ő energiája mindannyinkéba be fog hatolni, kompatibilisé téve vele. Ez hasonló ahhoz, mint amikor valaki egy plusz információt, energiát és fényt ad nekünk, hogy képesek legyünk a bolygó új koordinátáihoz igazodni. Belénk hatol a lélegzete és mi másfélék leszünk: jobbak, fejlettebbek, megértőbbek. Meg fogjuk érteni, hogy valóban testvérek vagyunk, és kinyilvánítjuk majd ezt. Körülbelül ennyi. Meg szeretnék állni.

A: Mielőtt befejeznénk a mai beszélgetést, meg szeretnék még kérdezni egy dolgot.

D: Parancsolj.

A: Mi tudni fogjuk, hogy másfélék vagyunk? Tudatosítjuk ezt a dolgot?

D: Igen. A Mátrix elkezdett már dolgozni ezen. Egy ideje magas frekvenciájú gondolat-energia-formákat kapunk. Ez a üzenettovábbítás abból célból van, hogy megemelje a rezgési és energetikai szintünket, hogy képesek legyünk befogadni ezt a mennyei lélegzetet. Egyesek érzik már és elkezdtek saját magukkal dolgozni, mások még nem értették meg, hogy miért érzik másképpen magukat, de kivétel nélkül mindenki ki van téve ennek a magas energiájú bombázásnak. Még az anunnakik is ugyanabban a helyzetben vannak, azzal a különbséggel, hogy ezt nagy veszélyként élik, és ezért igyekszenek lépéseket tenni. Mindezen változásoknak a célja, hogy felkészítsen a magasabb energiatöltet befogadására. Ez a magasabb energia egyszerre lesz adva és ezért a szervezetünknek teljesen rá kell hangolódnia és kész kell lennie ennek befogadására. Abban a pillanatban, hogy megkapjuk, megtudjuk, hogy miről van szó és milyen csodálatos ajándékot kaptunk. Olyan ez, mintha valaki fényt gyújtana az elménkben, elkezdjük másképpen értelmezni a dolgokat és végre meg fogjuk érteni az Igazságot.

A: És mindenki egyformán fogja megkapni ezt az energiát, amely a Mátrixból jön?

D: Igen, de különböző képen fogjuk fel. Egyesek egyáltalán nem tudják befogadni.

A: Miért?

D: Ők azok, akik más szintek felé mennek. A Mátrix tudja ezt a dolgot, és ezért megakadályozta ezek energetikai hozzáférését. Mert nekik ez az energia feltöltődés ártalmas lenne. Ők a fejlődés más fokán állnak és más utat kell végigjárniuk. Ez azt jelentené, hogy nem felelnének meg az új mátrixszegmensüknek és ki lennének onnan téve, ami miatt blokkolva lennének az reinkarnáció alól és várniuk kéne, amíg a teljes szegmensük kompatibilis lesz velük.

A: És ez rossz dolog?

D: Igen, mert elvennék tőlük a gyors fejlődés esélyét. Nekik ismeretlen ideig kéne egy helyben maradniuk. A csoporttal menve kitűnhetnének, befejezhetnék a programozásukat, saját maguk tehetnének meg dolgokat, ami megemelné a rezgésszintjüket.

A: Köszönöm. Álljunk itt meg.

Megosztás

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!