Könyvajánló

FORRÁS, FELHASZNÁLT IRODALOM

AJÁNLOTT KÖNYVEK

Könyvajánló

Ezen az oldalon olyan könyveket ajánlunk figyelmedbe, melyekből mi is dolgozunk, és szeretnénk, ha részletesebb képet kapnál témáinkkal kapcsolatban.

David Icke - És az igazság felszabadít

DAVID ICKE

ÉS AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT

Dávid Icke feltárja a globális események mögötti valóságot, amely az emberi létezés jövőjét alakítja, és a világot, a melyet gyermekeinkre hátrahagyunk. Félelem nélkül, határozott kézzel lerántja a leplet az elképesztő, egymásba ágyazódó manipulációs hálózatról. Bemutatja, hogy ugyanaz a néhány ember, titkos társaság és szervezet kontrollálja életünk mindennapjait. Ők tervelik ki a háborúkat, az erőszakos forradalmakat, a terrorista merényleteket és a politikai orgyilkosságokat mind; ők tartják kézben a kemény drogok és fegyverek, sőt az információ világpiacát és a média hipnotizáló gépezetét. A XX. század és az azt megelőző korok minden egyes negatív globális eseménye ugyanazon Globális Elithez vezethető vissza, és a felbukkanó nevek némelyike nagyon is jól ismert. Ezelőtt még soha senki sem tárta fel ezt a hálózatot ilyen részletes és elsöprő módon, személyzetével és módszereivel egyetemben.

Kiadó: EZ VAN KIADÓ
Oldalak száma: 252
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 500 gr
ISBN: 9789638725103
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006
Fordító: Mátrai Edit
Fordító: Szalai Dániel
Fordító: Szücs Károly
Fordító: Szücs "zsac" Zsolt
Utolsó ismert Ár: 3800 ft

A Rádzsa jóga

SWAMI SIVANANDA

A RÁDZSA JÓGA

A Rádzsa-jóga a jógák királya. Közvetlenül az elméhez kapcsolódik. Ebben a jógatípusban már nem kell megküzdeni a pránával, vagy a fizikai testtel. A jógi könnyedén ül és figyeli elméjét és csendben nyugtázza a tovasikló gondolatokat. Lecsendesíti az elmét, megzabolázza a gondolathullámokat és belép a gondolatnélküliség állapotába, az ASAMPRJANATA-SAMADHI-ba. Ebből ered a Rádzsa-jóga elnevezése is. A könyv szerzője, a szentéletű Sri Swami Sivananda csodálatra méltó és közérthető, világos nyelvezetű leírást adott az egyes lépésekről, amelyeket a tanulónak meg kellett tennie ahhoz, ha a spirituális törekvéseit sikerre akarja vinni. Nagy hangsúlyt fektet az etikai-erkölcsi fejlődésre.

Kiadó:

HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.

Oldalak száma: 122

Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT

Súly: 160 gr

ISBN: 9789639790438

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2010

Fordító: Tóth András László

Utolsó ismert ár: 1 995 Ft

Beavatás - Óegyiptomi misztériumok

ELISABETH HAICH

BEAVATÁS ÓEGYIPTOMI MISZTÉRIUMOK

A könyvet személyes okok miatt regény formájában írtam. Mégis, akinek füle van, hallani fogja, hogy minden szó az igazságot adja vissza. Ez a számos nyelvre lefordított és világszerte több utánnyomást megélt nagysikerű regény kapcsolatot teremt a nemzetközileg elismert tanító, Elisabeth Haich huszadik századi európai élete és reinkarnációs emlékei között, amelyek az ősi Egyiptomból származnak, ahol papnőként a nagy beavatás előkészítéseként misztikus tanításokban részesült. A modern kori keretbe ágyazott ősi események azokat az élettapasztalatokat írják le, amelyek a főhőst a spirituális útra vezették. Az ősi Egyiptomban egy fiatal nő épp a beavatásra készül tanítója, a nagy főpap, Ptahhotep segítségével, aki lépésről lépésre, a lány fejlődéséhez igazodva vezeti be az élet egyetemes igazságaiba. Számtalan ismeret és tudás mellett feltárulnak előttünk a karma és a reinkarnáció törvényszerűségei, a mindennapok személyes választásai és a spirituális fejlődés összefüggésének rejtelmei.

Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ

Oldalak száma: 534

Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS

Súly: 696 gr

ISBN: 9789635291205

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2016

Illusztráció: FEKETE-FEHÉR ÁBRÁKKAL

Fordító: Érszegi András

Ár: 4 265 Ft

Peter Kelder - A Fiatalság Forrása

PETER KELDER

A FIATALSÁG FORRÁSA

A fiatalság mindenki számára hozzáférhető forrása az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsor. A gyakorlatokat Bradford ezredes, angol utazó ismertette Peter Kelderrel, aki 1939-ben könyvet írt az egészséget és életkedvet jótékonyan befolyásoló, az élet meghosszabbítására alkalmas módszerről. A fiatalság forrása második kötete tanulmánygyűjtemény. Az öt rítus lenyűgöző hatásáról vallanak azok, akik nap mint nap gyakorolják, és több tudományág képviselői fejtik ki véleményüket. A szerzők részletesen tárgyalják a gyakorlatokat és számos hasznos tanáccsal szolgálnak. Szó esik a gyakorlatok "tibeti szellemiségéről" és a titokzatos Bradford ezredesről is.

Oldalak száma: 264
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 270 gr
ISBN: 9789635289677
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2007
Fordító: Bánki Vera
Ár: 7990

Alien Interview

LAWRENCE R. SPENCER

ALIEN INTERVIEW

The content of this book is the letter, official Top Secret U.S. Army Air Force interview transcripts and personal notes I received from the late Matilda O'Donnell MacElroy. Her letter to me asserts that this material is based on a series of interviews she conducted with an extraterrestrial being as part of her official duty as a nurse in the U.S. Army Air Force. The extraterrestrial she interviewed identitied itself as an officer, pilot and engineer of The Domain Expeditionary Force, a race of beings who have been using the asteroid belt in our solar system as a intergalactic base of operations for the past 10,000 years. Her dying request was that the transcripts finally be released to the world. In a letter received with the transcripts, Mrs. MacElroy says: "Mankind needs to know the answers to questions which are contained in these documents: Who are we? Where did we come from? What is our purpose on Earth? If there is intelligent life elsewhere in the universe why have they not contacted us?

Perfect Paperback: 320 pages

Publisher: Lawrence R. Spencer; First edition (May 28, 2008)

Language: English

ISBN-10: 0615204600

ISBN-13: 978-0615204604

Product Dimensions: 6 x 0.7 x 9 inches

Shipping Weight: 14.1 ounces (View shipping rates and policies)

Ár: $ 18.50

Megnézem

Seth Megszólal

JANE ROBERTS

SETH MEGSZÓLAL

Jane ​Roberts egy New York állambeli kisvárosban élt, egy művészeti galériában dolgozott, és szabad idejében novella- és versírással folglalkozott. A szellemvilág nem érdekelte és nem is hitt benne. Ám egy szép őszi napon médiummá válik. Őrajta keresztül szólal meg a nem ismert tartomány egyik talán legrokonszenvesebb szellemegyénisége. A szellem Sethnek nevezte magát, és Jane-t használta közlési eszközéül. Az asszony kezdetben természetesen hitetlenül, sőt rémülten észlelte paranormális képességét, de tudományos igénnyel igyekezett elemezni mindazt, ami vele történik. Seth közlései alapján több kötete is megjelent. Ezek közül az elsőt tartja most kezében az olvasó. A szellemvilággal foglalkozó szakirodalom azt tartja Seth tanításairól, hogy a legérthetőbbek, legvilágosabbak. Seth bölcsességéről és mélyreható pszichológiai tudásról tanúskodó szavai az emberiséget évezredek óta foglalkoztató témákról szólnak: a teremtés, az élet és a halál, az egészség és a betegség, a bűn és az igazság, a lélek halhatatlansága, a vallás, a tudomány, az erőszak, a félelem és a szeretet kérdéseire adnak magyarázatot.

Oldalak száma: 336
Borító: FŰZVE
Súly: 370 gr
ISBN: 9789635286843
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2003
Fordító: Révbíró Tamás
Utolsó ismert ár: 2175

Az inkarnáció szellemi törvényei

SZABÓ JUDIT

AZ INKARNÁCIÓ SZELLEMI TÖRVÉNYEI

Az ember földi testet öltése számos szellemi tanítás témája, de arra, hogy pontosan hogyan is történik ez, csak nagyon szűkszavú utalások vannak. E hiányzó részleteket igyekszik összefoglalni és bemutatni ez a könyv a szellemi törvények tükrében.
Megtudhatjuk, miért került földi testbe az ember, mi a célja az inkarnációnak, kik és hogyan írják az élettervet, milyen képességeket hozunk magunkkal, és mitől függ az egészségünk. A szerző részletesen leírja a testet öltés folyamatát egészen a megszületésig, rávilágít a sors és szabad akarat összefüggéseire és a karma kérdésére.
A könyv második felében bemutatja a szenvedés és a földi megpróbáltatások valódi, szellemi célját, a kegyelem karmaoldó hatását, és azokat a helyzeteket, ahol a szenvedés oka nem a karma.

  • 168 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789638808479
  • Ár: 1995

Megnézem

Ré - Az egység törvénye

Don Elkins, James Allen McCarty, Carla Rueckert

AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE

Who are the ancient astronauts? Why did they first come to Earth? Why are they returning now? What part did they play in building the great monuments of antiquity? What part did they play in the formation of present and earlier civilizations? With what other beings do we share our universe? And where does the Earth fit into the cosmic scheme of things? Almost twenty years of experimental work with telepathy led to the "breakthrough" contact recorded in this book. The Ra Material is an account not only of the events leading up to this contact, but of over 200 pages of verbatim transcripts of each and every conversation!

  • Donning, 1984
  • 229 oldal

Megnézem

Dimenzióváltás

DOROTHY

DIMENZIÓVÁLTÁS

Azért vállalkoztunk erre a nagyszerű munkára, hogy felkészítsük azokat az embereket, akik érdemesek és készek arra, hogy Földetekkel együtt egy magasabb létsíkra, egy kitágultabb tudatállapotba léphessenek. Mivel ennek hamarosan eljön az ideje, s bizony már jónéhány információt megkaptatok, mégis úgy érzem, szükség van egy olyan könyvre, mely leírja a változások pontos kimenetelét, s felkészíti az arra érdemeseket.

Oldalak száma: 66
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 100 gr
ISBN: 9789637365805
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Utolsó ismert ár: 1900

Megosztás

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!