Titkolt történelem

REPTILIAN

LACERTA INTERJÚ

Lacerta egy manipulatív Hüllű szerű lény, akinek elmondása szerint a föld alatt, egy barlang rendszerben van az otthona. Egy napon feljött a felszínre, hogy megvizsgálja az emberek okozta károkat a természetben, amikor összefutott egy emberrel...

ABOVE TOP SECRET FÓRUM

REJTETT KÉZ INTERJÚ

2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból.

MÉDIUMI CSATORNÁZÁSOK

AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE III.

A szüret önműködő abban, hogy a szüretelés alatt állók annak megfelelően fognak reagálni, ami a szüret idején már megváltoztathatatlan. Ez pedig az ibolyaszín kisugárzás. Mindamellett ezek a segítők ott vannak azért, hogy biztosítsák a megfelelő szüretet, hogy így minden egyes entitásnak a legteljesebb lehetősége nyíljon ibolyaszín önmaga kifejezésére.

BLOG

AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT

BörtönplanétaKik irányítják valójában a kulisszák mögött a Földet? Hol van az emberiség szerepe, ebben a könyörtelen játékban? Milyen célok vezérlik a gazdáinkat? Hová tartunk?

 

 

REPTILIAN, MANTID

SIMON PARKES INTERJÚ

Több generációs hírszerző családba születtem, egészen nyugodtan kijelenthető, hogy őseim és a családom tagjai az illuminátusok közé tartoztak. Édesanyám és nagyapám a brit titkosszolgálatnak dolgozott. Azt hiszem, a legtöbb ember meglehetősen érdekesnek találná azt az életutat, ami nekem adatott. Voltam Kresz oktató, aztán dolgoztam tárlatvezető előadóként a Természettudományi Múzeumban, jelenleg pedig az angol munkáspárt tagjaként városi tanácsosként dolgozom Whitby-ben, egy néhány ezer lakosú kis angol településen.

A ROSWELLI TÚLÉLŐ

AIRL INTERJÚ

Sok embert öltek meg azért, hogy megakadályozzák annak a tudásnak a  feltárását, amelynek a társadalom elöli titkolását én is segítettem.  Csak egy maréknyi ember tud arról, milyen terhet hordoztam 60 éven át azzal,  hogy tartottam ezt a titkot.

A BENNEM ÉLŐ REPTILIAN

INUAKI INTERJÚ

Meg kell érteniük, hogy az a valóság, amit manapság megélünk, az egy általunk, az elménk által létrehozott valóság, de ez el van ferdítve, meg van csonkítva. Igaz, hogy mi vagyunk azok, akik ezt megtettük, befolyásoltak, zsaroltak, beültettek, de ezek nem csökkentik a hibáinkat. Az Inuaki interjú.

 

MÉDIUMI CSATORNÁZÁSOK

SETH MEGSZÓLAL

Jane Roberts_Seth_Megszolal

A szellem Sethnek nevezte magát, és Jane testét használta közlései eszközéül. Kapcsolatuk körülbelül húsz esztendőn át tartott, egészen Jane Roberts 1984-ben bekövetkezett haláláig. Az asszony kezdetben természetesen hitetlenül, sőt rémülten észlelte paranormális képességét, és módszeresen, tudományos igénnyel igyekezett elemezni, rendszerezni mindazt, ami vele történik. Seth közléseit Jane férje, Robert Butts festőművész jegyezte le, és a Sethszövegek alapján több kötet is megjelent.

Új bejegyzés: A Föld dimenzióváltása - 4. rész - Magunkban hordozni a Fényt - Nagyon sok előnye van a magas rezgésszámnak, de tudd azt is, lesznek olyan ellenségeid, akik a puszta létezésedet tartják majd taszítónak. Egyszerűen megpróbálnak elmenekülni a közeledből. Nem tudják, valójában mi történik velük, csak valahogy úgy érzik, innen menekülni kell.... / 2019.01.16. /

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!