Titkolt történelem

Ré - Az Egység Törvénye II.

Az érzékelések nem ugyanazok, mint a hangvibrációs komplexumok, és a meghatározás kísérlete frusztráló lesz számodra, jóllehet örömmel segítünk benne hangvibrációs komplexumaitok határain belül. Az intelligens meghatározása a végtelentől elválasztva nehézkes, mivel ez a két vibrációs komplexum tesz ki egy fogalmat. Ez nagyon hasonló ahhoz, mintha a hit hangvibrációs komplexumotokat próbálnánk két részre bontani.

Lacerta Interjú (Reptilian)

Lacerta egy manipulatív Hüllű szerű lény, akinek elmondása szerint a föld alatt, egy barlang rendszerben van az otthona. Egy napon feljött a felszínre, hogy megvizsgálja az emberek okozta károkat a természetben, amikor összefutott egy emberrel...

A Rejtett_Kéz Interjú

2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból.

Ré - Az Egység Törvénye III.

A szüret önműködő abban, hogy a szüretelés alatt állók annak megfelelően fognak reagálni, ami a szüret idején már megváltoztathatatlan. Ez pedig az ibolyaszín kisugárzás. Mindamellett ezek a segítők ott vannak azért, hogy biztosítsák a megfelelő szüretet, hogy így minden egyes entitásnak a legteljesebb lehetősége nyíljon ibolyaszín önmaga kifejezésére.

 

 

Simon Parkes Interjú

Több generációs hírszerző családba születtem, egészen nyugodtan kijelenthető, hogy őseim és a családom tagjai az illuminátusok közé tartoztak. Édesanyám és nagyapám a brit titkosszolgálatnak dolgozott. Azt hiszem, a legtöbb ember meglehetősen érdekesnek találná azt az életutat, ami nekem adatott. Voltam Kresz oktató, aztán dolgoztam tárlatvezető előadóként a Természettudományi Múzeumban, jelenleg pedig az angol munkáspárt tagjaként városi tanácsosként dolgozom Whitby-ben, egy néhány ezer lakosú kis angol településen.

A Roswelli Túlélő

Sok embert öltek meg azért, hogy megakadályozzák annak a tudásnak a  feltárását, amelynek a társadalom elöli titkolását én is segítettem.  Csak egy maréknyi ember tud arról, milyen terhet hordoztam 60 éven át azzal,  hogy tartottam ezt a titkot.

Egy földönkívüli lény vallomásai

Meg kell érteniük, hogy az a valóság, amit manapság megélünk, az egy általunk, az elménk által létrehozott valóság, de ez el van ferdítve, meg van csonkítva. Igaz, hogy mi vagyunk azok, akik ezt megtettük, befolyásoltak, zsaroltak, beültettek, de ezek nem csökkentik a hibáinkat. Az Inuaki interjú.

 

error: CopyRight © All Rights Reserved - Page protection is actived!