Az Árnyékvilág Dimenziója

A földi élet után, olykor előfordul, hogy nem az otthonunkba térünk vissza egyből, hanem egy Árnyékvilágnak nevezett helyre kerülünk, vagyis a lélek, ezen a különösen rideg, és hideg helyen tér magához az inkarnációt befejeztét követően.

Az élet ebben a különös dimenzióban folytatódik tovább. Az Árnyékvilág a földi sík és az asztrális sík (az otthonunk) között helyezkedik el. A Föld körül több ezer spirituális hegy található, melynek tetején található az Otthonunk, ahol az inkarnációk között pihenünk, és felkészülünk a következő inkarnációra. 

Élet az Árnyékvilág dimenziójában

A lélek ebben a dimenzióban is ugyanúgy létezik, mint a földiben. Érzi a hideget, a fájdalmat a testben és a lélekben egyaránt, és folyton éhes. Mivel nincs rendes táplálék, ezért azt eszi, amit éppen talál. Növényeket, gyökereket ….

Az ember elveszíti minden tér, – és idő érzékét. Csak bolyong és egyedül van hagyva a gondolataival, az előző inkarnáció emlékeivel. Azon tűnődik, hogy vajon miért került erre a helyre. Mi volt az, amit elkövetett, hogy a végén ebben a furcsa dimenzióban ébredt fel.

De vajon miért kerül a lélek az Árnyékvilágba?

Több oka is lehet annak, ha valaki itt ébred fel az inkarnációját követően. Lássunk néhány olyan okot, ami feltételezi ezen dimenzió megtapasztalását a földi inkarnáció után.

Az egyik ilyen ok lehet, (hacsak nem tartozik eleve a küldetéshez) a fizikai test szándékos és tudatos rongálása. Ami túlzott alkohol fogyasztásban, túlzott drog és kábítószer fogyasztásban merül ki. Ide sorolhatjuk a dohányzást is. A szomatikus test szerveinek számtalan tartalékuk van, de nem bírnak ki sok évnyi bántalmazást. Az éveken át tartó tetteknek egyetlen eredménye van. A tudatlan öngyilkosság. Százak és százak hagyják el a Földet ugyanezen okkal minden nap.

Nem árt figyelembe vennünk, hogy a test rongálása alap ok lehet ezen dimenzió megtapasztalására. Azonban számos oka lehet annak, ha valaki itt ébred fel. Egy másik biztos belépő lehet, a szándékos és tudatos gyilkosság. De számos oka lehet annak, ha valaki erre a helyre kerül. Melyeket pontosan nem ismer senki. Csak sejteni lehet az okokat, és megpróbálhatunk helyesen élni, hogy ne kerüljünk ide. Nem örökké tart ennek a dimenziónak a megtapasztalása, a léleknek változnia kell ahhoz, hogy elhagyhassa ezt a helyet. A bűnök megbánása szintén kilépő lehet ebből a dimenzióból.

Hogyan kerülhetjük el, hogy ebben a dimenzióban ébredjünk fel?

Helyes életvitellel. Azt a testet, amit kaptunk erre az inkarnációra, nem lehet szándékosan tönkre tenni. Nem lehetünk öngyilkosok, mert az szembe megy a inkarnációs szerződéssel és természet törvényeivel is, és nagy valószínűséggel az Árnyékvilágban találjuk magunkat.

Nem károsíthatjuk mások szervezetét és testét sem. Tehát nem gyilkolhatunk meg senkit még akkor sem, ha tudjuk, hogy valójában senki nem sérül meg az inkarnáció alatt.

Ha hagyjuk, hogy a bennünk lévő szellem irányítsa az életünket, szemben azzal, hogy az Egó cselekedjen helyettünk.

A spirituális testek minden tettünket megjegyzik a fizikai világból. Az erkölcsi magatartás határozza meg az emberi lény történetét. Aki ismeri a dühöt, gyűlöletet, féltékenységet, egoizmust, intoleranciát, az elegendő lehet az Árnyékvilág dimenziójába való belépésre.

A legjobb dolog az életben azonban az, hogy mindig újra lehet kezdeni.

Otthonunk a neve annak a szellemi településnek, amellyel André Luiz szellem ismertet meg bennünket a figyelemre méltó, kitűnő könyvével. Az érdekfeszítő elbeszélésben a szerző leírja benyomásait és megpróbáltatásait a szellemvilági életében. Úgy tesz, mint valamilyen újságíró, aki rögzíti élményeit, miközben azok történnek.
André Luiz feltárja számunkra azt a világot, amely tele van jól szervezett élettel és cselekvéssel. Ez olyan hely, amelyet testetlen szellemek folyamatosan oda-vissza járnak át magas rangú szellemek vezetésével.
Az Otthonunk lehetővé teszi, hogy lássuk a reánk váró szellemvilágot, miután elhagytuk a fizikai testünket.

Forrás: Francisco Candido XavierAndré Luiz – Az Otthonunk

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Figyelem, az oldal védelem aktív !!!