Asztrológia 2021 Bak

Asztrológiai előrejelzés 2021-re

A Szaturnusz éve

December 22. – január 20.

Uralkodó bolygó: Szaturnusz

Bak – Középpontban a pénzügyek

A Szaturnusz évében három dolog lesz fontos az Ön számára: a pénz, a pénz és a pénz. Talán soha nem játszottak még annyira lényeges szerepet az életében az anyagiak, mint most. A bevételekért sokat tehet, nem kíméli majd magát, és így megvalósíthatja mindazt, amit célul tűzött ki. A szerelmi életében, a párkapcsolatában is átalakulásra van kilátás, ezért, ha szeretne változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert minden könnyebben megy, mint máskor.

A Szaturnusz évében minden idegszálával a pénzre koncentrálhat. E terület hullámzó képet mutathat, ugyanis elkerülhetetlen kiadásokra is kényszerülhet. Illetve olyan bevételekre tehet szert, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Mivel a két sorsbolygó – a Jupiter és a Szaturnusz – az életnek ezen a területén folytatja az útját, elmondható, hogy a sors nem hagyja önt magára. Érdekes módon többször kerülhet olyan szituációba, amilyenbe nem szeretne, ennek során megijedhet, valamint megtapasztalhatja, hogy a Teremtő vagy az Angyalok vigyáznak önre, mert még a legnehezebb helyzetből is jól jöhet ki.

Idén olyan bevétel ütheti a markát, amelyből akár félre is tud tenni. Megeshet, hogy olyan banki ügyletbe bonyolódik, amely majd hozza a pénzt, amely majd nagyon jó befektetésnek bizonyulhat. Minden valószínűség szerint sokkal többször kerülhet pénzintézettel kapcsolatba, mint korábban. Megeshet, hogy olyan új dolgot sajátít el, amelynek nagy hasznát veheti a hétköznapokban. Előfordulhat, hogy hagyja magát meggyőzni egy olyan, pénzzel kapcsolatos dologról, amelyre korábban talán nemet mondott. Vagy eddig az ilyesmi mással esett meg, nem önnel.

Lehetséges, hogy 2021-ben olyan ügyletbe is belebonyolódik, amelyről mások óva inthetik. Meghallgathatja az illetőket, de amit mondanak, azt engedje el a füle mellett, mert anyagilag rosszul járhat. Inkább hallgasson a megérzéseire, a belső hangjára.

Az évnek lesznek olyan pillanatai, amikor hiába küzd a pénzért, mégsem tud annyit előteremteni, amennyire szükség lenne, vagy amennyit tervezett. Megeshet, hogy saját magának köszönheti, hogy kialakult ez a helyzet. Annyira aggodalmaskodhat a pénz miatt, hogy téves döntést hozhat. Az is lehet, hogy a sors így kívánja megtanítani önnek a helyes pénzkezelést, illetve azt, hogy csak addig nyújtózzon, ameddig a takarója ér.

Minden esély meglesz arra, hogy olyan beruházásra kerüljön sor, amikor vagy a tartalékaihoz kell nyúlnia, vagy hitelre lenne szüksége. Ha egy mód van rá, akkor ne folyamodjon kölcsönért, mert valószínűleg nehezebben tudja majd visszafizetni. Illetve ha van banki tartozása, akkor már idén megtapasztalhatja azt, hogy nem olyan könnyű törleszteni, mert sok minden másra kellene a pénz.

Önre általában nem jellemző a pénzszórás, az idei évben pedig még inkább a fogához verheti a forintokat. Ami nem baj, és vélekedjen erről bárki negatívan, ön akkor is legyen takarékos, mert így megúszhatja, hogy olyan helyzetbe kerüljön, amitől meginoghat a biztonságérzete, illetve ami miatt annyira aggódhat, hogy talán az éjszakai álom is elkerülheti. Csak nyugodtan állítsa élükre a forintokat vagy az eurókat, mert soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint sok kicsi sokra megy.

Ha már tavaly tapasztalt az életében átalakulásokat, akkor ez a tendencia a Szaturnusz évében tovább folytatódhat. Ugyan ki nem állhatja a változásokat, de most elmondható, hogy ezek a javát szolgálják. Az újdonságok olyan helyzetbe hozhatják, hogy jobban kitágulhat és kitárulhat a világ ön előtt. Megtalálhatja a helyét ebben az új felállásban, és rájöhet arra, hogy az új dolgok mégsem annyira rosszak, mint gondolta. Nem kell félnie az ismeretlentől, mert olyan útra terelheti, amelyen sokkal könnyebben halad majd, mint eddig.

Amennyiben ön vállalkozó, muszáj lesz a változtatás útjára lépnie, mert semmi sem folytatódhat a régi kerékvágásban. Ha minden marad a régiben, megeshet, hogy csődhelyzetbe kerül, és akkor a sors kényszerítheti önre a változást, ebben pedig nem lesz sok köszönet. Ám ha önként elindul ezen az úton, akkor elmondható, hogy a kezében tartja a sorsát. Olyan dologba vághatja a fejszéjét, ami miatt nem fog szorongani, amiben megtalálhatja a számításait, és talán örömmel is végzi.

Ha azon töri a fejét, hogy most vágna bele egy vállalkozásba, akkor ennek a megvalósítása egy kissé bonyolult lehet. Olyan szabályokat, törvényeket hozhatnak, amelyek miatt megkérdőjeleződhet egy újonnan indított vállalkozás jövője. Ezért roppant körültekintőnek kell lennie, ha most kíván a saját lábára állni, mert ha elővigyázatos, sikeres lehet.

Rendkívül termékeny lesz a 2021-es esztendő, jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejéből. Ezeket érdemes lenne felírnia, mert nem mindegyik megvalósítására ad lehetőséget az élet. Illetve a termékenység nem csak ezen a fronton érezhető, hanem akkor is, ha utódra vágyakozik.

Ha ön szülő, a gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat, mint korábban. Ennek az is oka lehet, hogy utódját olyan dolgok kezdik érdekelni, amik miatt ön hajlamossá válhat rémeket látni. De az is megeshet, hogy a gyermeke – bármennyi idős is – most kezd el lázadozni, olyan dolgokról beszél, amelyek miatt önnek talán még a nemlétező szőrszálai is égnek állhatnak. Olyan útra kíván lépni, amivel ön nem érthet egyet. A nyílt véleményalkotás vagy a tiltás nem járható út most. Inkább próbálja meg nagyon finoman rávezetni arra, hogy milyen eredményt érhet el, ha makacsul ragaszkodik az új – vagy viszonylag új – elképzeléseihez. Mivel önről általánosságban elmondható, hogy remekül ért az emberekhez, a háttérből mesteri módon tudja a szálakat – illetve az embereket – húzogatni. Ezt a képességét most is kellene használnia, mert így tud hatni a gyermekére.

Azokban a szerelmi kapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, most megeshet, hogy annyira mást akarnak, annyira eltérő bizonyos dolgokról a véleményük, hogy végleg búcsút intenek egymásnak. Az is lehet, hogy a kedvesének olyan egzisztenciális gondjai támadnak, amelyeket nem tud kezelni, és ez kihat a kettőjük kapcsolatára. Szerelmi viszonyuk jövője az ön kezében van. Ezért, ha nem akar szakítani, próbálja meg elfogadni és kezelni a helyzetet, és segítsen a társának.

Idén olyan valakivel hozhatja össze a sors, akinek rengeteg problémája van, amit nem biztos, hogy megoszt önnel. Amikor napvilágra kerülnek ezek az ügyek, lehet, hogy már belebonyolódott a viszonyba, és magára vállalja a terhek egy részét. Ez viszont nehéz lesz, és többször elgondolkodhat azon, hogy talán hagyni kellene az egészet, és szakítani. Amit a partner ragaszkodása nehezíthet meg. Ezért az lenne a legjobb, ha mielőtt belemenne a kapcsolatba, megpróbálna beszélgetést kezdeményezni például a kedvese egzisztenciájával, pénzügyeivel, magánéletével kapcsolatban. Mert feltárhatja a titkait, de csak akkor, ha ön ehhez ragaszkodik. Amit megtud, az elgondolkodtathatja, és nem biztos, hogy ezek után is együtt akar járni az illetővel.

Minden esély meglehet arra, hogy az idei évben többször randevúzzon, különböző személyekkel. Annak, hogy keresi, de nem találja az igazit, oka lehet az is, hogy túlságosan válogatós, vagy olyan valakihez hasonlítja a jelentkezőket, aki egykor sokat jelentett önnek, és akire ha rágondol, úgy érzi, hogy soha nem gyógyul be a szíve. Ha megpróbálná lejjebb engedni a mércét, akkor többen átugorhatnák, és közöttük lehet az, akivel tényleg egy párt alkothatnak. A se veled, se nélküled kapcsolatokban végleges döntés születik, és vége a bizonytalan helyzetnek, mely olykor talán meg is betegíthette.

A politika is beleszólhat az életébe ebben az évben. Ha már eddig is foglalkozott vele, akkor az életnek ez a területe még fontosabbá válhat, és olyan eredményt érhet el benne, amely miatt elégedettséget érezhet. Ha eddig a sors megkímélte a politikától, akkor most akár akarja, akár nem, kénytelen lesz ahhoz, igazodni, amit a politika diktál.

Amennyiben elvesztette a munkáját, nem kell aggodalmaskodnia, mert olyan lehetőséget sodorhat az útjába az élet, amely nem csak elégedetté teheti, hanem miatta több lehet a környezetében az irigy ember is. Megeshet az is, hogy a munkahelyén olyan változás megy végbe, amelynek hatására több lehet a feladata, nagyobb a felelőssége. Talán feljebb léphet a ranglétrán. Előfordulhat, hogy olyan állásajánlatot kap, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Ebben az új helyzetben nagyon jól érezheti magát, lubickolhat a sikerekben.

Talán soha nem voltak annyira jók a megérzései, mint ebben az évben. A zsigereiben érezheti, mi fog történni önnel. A hatodik érzéke szélsőséges – stresszes vagy ellazult – lelkiállapotban működik igazán. Akár ideges, akár nyugodt, egyformán léphet fel az úgynevezett testen kívüli élmény. A nagy stressz hatására képessé válik arra, hogy kívülről lássa önmagát, és a zsigereiben érezheti a jövőt. Az ellazult, meditatív állapotban pedig fogékonnyá válhat a tudata finom jelzéseire. Mindkét helyzetben a jövő ismeretéből táplálkozhatnak a megérzései. Használja ki, hogy a tudata képes tértől és időtől függetlenül mozogni, és így értékes információkhoz juthat a láthatatlan világból, ami a fejlődését és a jólétét is szolgálja.

A kapcsolatok is fontos szerepet játszanak most az életében. Még az is lehet, hogy valakinek a segítségével közelebb kerül a húsosfazékhoz, és bizony nagy kanállal meríthet belőle. Ez azt jelenti, hogy ismeretségének köszönhetően kiváltságosnak nevezhető helyzetbe kerülhet. Legyen hálás az illetőnek a segítségéért. Előfordulhat, hogy régi ismeretségének is hasznát veszi. Talán olyan valakivel kerülnek ismét közel egymáshoz, akivel korábban nagyon jó kapcsolatot ápoltak, de aztán szem elől veszítették egymást.

Megeshet, hogy abba a közösségbe, amelynek ön is tagja, olyan új személy érkezik, akivel talán kezdetben nem érez szimpátiát. Ebben szerepet játszhat az is, hogy ön félti a pozícióját, aztán később kiderülhet, hogy nincs oka tartani az illetőtől. Sőt, sok dologban egyforma lehet a véleményük, ugyanúgy gondolkodhatnak, mint a másik.

A Szaturnusz évében óriási energiákat mozgathat majd meg, amivel eléri mindazt, amit célul tűzött ki maga elé. Elsősorban a pénzügyek terén történhetnek olyan változások, amelyek összességében a kedvére lesznek. Ugyan meg kell dolgoznia minden forintért, de ez most nem esik nehezére. A magánéletben elkerülhetetlenek az átalakulások. Ám a döntés az ön kezében van, minden úgy történik, ahogyan szeretné. Egészségére, testi épségére minden eddiginél jobban kellene vigyáznia, műtéti beavatkozásra is sor kerülhet, de szerencsére jól sikerülhet.

Havi horoszkóp 2021

Minden hónap utolsó napján

8 válaszok
 1. Valkai Regina
  Valkai Regina says:

  Szóval az univerzum megragad minden alkalmat hogy üzenjen nekünk? Ez valóban így van? Néhány sorát a cikkednek felettébb hátborzongatónak találom , a szó jó értelmében .

  Válasz
  • Szalai Attila
   Szalai Attila says:

   Hosszú évek óta foglalkozom ezotériával, és az asztrológiát mindig is érdekes területnek tartottam… erről az a véleményem; ha hiszel benne, akkor működhet a horoszkópban leírt dolgok. Tovább: Ha hiszel benne, és a hited meggyőződéssé alakul át, akkor mindenképpen megtörténik. De ez nem csak a horoszkópra érvényes, hanem bármire, amiben meg vagy győződve, vagy hiszel… Ezért van az, hogy valakinél működik a horoszkóp, valakinél pedig nem. Minden csak a hited és a meggyőződéseden múlik.
   Majd 2021 év végén, mikor ide írják, hogy “Hát…., nem lettem gazdagabb egy penivel sem….hogy van ez?” És akkor én megint leírom majd az előbbieket….:)

   Válasz
 2. Szalai Attila
  Szalai Attila says:

  De van azonban úgy is, hogy úgy állnak a csillagok, hogy minden össze jön, akkor is, ha korábban akartuk, hogy összejöjjön. Van úgy, hogy beérnek a vágyak, és a legkisebb erőfeszítésre összejön minden.. Ebben a jó gondolatban maradjon minden BAK a következő évben!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük