Asztrológia 2021 halak

Asztrológiai előrejelzés 2021-re

A Szaturnusz éve

Halak

Február 21. – március 20.

Uralkodó bolygója: Neptunusz

Halak – Az anyagi gyarapodás éve

Ha már a 2020-as esztendőben elkezdődött a megélhetésében a változás, ha új utakra lépett, akkor ez a tendencia a Szaturnusz évében tovább folytatódhat. Olyan átalakulások történhetnek, amelyek hatására talán másként éli a mindennapjait, más lesz a rutinja, mert ön is érzi, hogy változtatnia kell: amibe most belekezd, abban sikeres lesz.

A Szaturnusz évében minden esély meglesz arra, hogy új utakat keressen, új utakon járjon. Jól tenné, ha önként lépné meg a változtatást, mert, ha nem teszi, akkor a sors fogja erre rákényszeríteni, és ennek valószínűleg nem fog örülni. A kapcsolatai talán sohasem jöttek annyira jól, mint 2021-ben. Olyan ismerősnek is hasznát veheti, akivel talán már jó ideje nem volt semmiféle kapcsolatban. Ez a személy azért bukkanhat most fel az életében, hogy sikerhez jutassa önt, segítsen, hogy jó eredményt érjen el. Úgy tűnik, mintha az illető az ön karmikus adósa lenne, aki most törleszti az önnel szembeni adósságát.

A 2021-es esztendőben lesznek új ismerősei, akiket szintén azért sodorhat útjába az élet, hogy támaszai legyenek bizonyos szituációkban, hogy ne csak jól érezze magát a társaságukban, hanem a megélhetésében is támogassák. Hiszen a kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint ebben az évben.

Az életében egymást érhetik a hirtelen bekövetkező változások, amelyeket különböző területeken élhet át. Legkülönlegesebbek a találkozások és a lehetőségeket lehetnek. Nagyon fontos, hogy különösen gyorsan döntsön, ugyanis, ha késlekedik vagy vacillál, valaki más is lecsaphat arra, amit elsősorban önnek kínál fel az élet. Ezért, ha jön egy váratlan lehetőség, akkor gondolkodás és tanácskérés nélkül azonnal mellette kellene döntenie. Ugyanis, ha ezt teszi, akkor annyira pompás lehetőségekre, ismeretségekre tehet szert, hogy ezt az évet minden idők egyik legjobbjának is nevezheti.

Anyagi ügyek terén a lassú növekedés lehet erre az évre jellemző. Kiegyensúlyozottak lehetnek a bevételei és a kiadásai, a pénz miatt nem kerül szorult helyzetbe. Ám ha ki tudja használni a hirtelen támadó lehetőségeket, akkor extra bevételre is szert tehet.

Ebben az esztendőben nagyobb beruházást is végrehajthat, olyan dolgot vásárolhat, amely jelentőseb összegbe kerülhet, de most megengedheti magának. Megeshet, hogy olyan dologra van szüksége, amelyhez kölcsönt kellene felvennie. Az is lehet, ha ön szülő, akkor a gyermeke segítségére kellene sietnie, mert olyan dolgot akar megvásárolni, vagy nagy szüksége van, vagy olyat, amely az idő múlásával nem veszít az értékéből.

Minden esély meglehet arra, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljön a politikával, ami miatt szintén hullámzóvá vállhat az élete. Lesz olyan helyzet, olyan kapcsolat, amelynek leszűrheti a gyümölcsét, és lesz olyan, amellyel nagyon nem érthet egyet. Megeshet, hogy ebben a témában belemegy olyan vitába, amelybe azért nem kellene, mert csak az erejét pazarolja vele, illetve valaki ennek hatására az ellenségévé válhat, és árthat önnek.

A munkahelyén is nagyobb átalakulásokra van kilátás. Átszervezésre kerülhet sor, de az is előfordulhat, hogy új kollégája lesz, esetleg új munkát végezhet, ami nem lesz ellenére. Nagyon jó eredményt érhet el, ezért nem csodálkozik azon, hogy több lehet az irigye, mint az elmúlt időszakokban. Ám a rangban ön fölött álló személyekkel kesztyűs kézzel kellene bánnia, mert van közöttük olyan, aki most sokkal érzékenyebb, mint bármikor. Ezért önnek diplomatikusan kellene fogalmaznia, és kedves stílusban előadnia a mondandóját. Felettesére egyébként is hatást gyakorolhat, most sokkal nyitottabb az ön elképzeléseire, véleményére.

Megeshet, hogy főnöke is nehéz helyzetbe kerül, még az is előfordulhat, hogy a munkáját olyan kritika éri, amely miatt feszültebbé válhat, és az indulatait, a mérgét a rangban alatta állókon – például önön és kollégáin – töltheti ki. Ezért ajánlja fel neki a segítségét, legyen a támogatója, és akkor biztos lehet benne, hogy ön lesz majd a kedvence, akivel megoszthatja búját és bánatát. Ez pedig nagyon jó érzéssel töltheti el, és a hasznát már ebben az évben érezheti.

A szerelmi életében is változásra van kilátás. Ha ön nem házas, akkor az idei évben akár oltár elé is állhat, vagy legalább összeköltözhet a kedvesével. Ha se veled, se nélküled kapcsolatban van, akkor végre teljesen egyértelműen látja a kettőjük helyzetét, ám sajnos a döntés nem az ön kezében van. Ön hiába próbálna őszinte beszélgetést kezdeményezni a kapcsolatukról, kedvese erre nem nyitott. Ezért nincs értelme ezen rágódnia, egyszerűen csak alkalmazkodjon a helyzethez, talán az idő majd megoldja a problémákat, és reménykedjen benne, hogy szerelme úgy változik majd, ahogyan ön szeretné.

A nagy titok évének is nevezhető ez a mostani, hiszen olyasmire derülhet fény, amitől talán még az álla is leesik. Van, amit egyszerűen nem tud elfogadni, még akkor sem, ha minden a szeme előtt zajlik. Mert ennek a dolognak a napvilágra kerülése olyan csalódást okozhat, amelyet képtelen feldolgozni. Ezért inkább homokba dugja a fejét, és nem vesz tudomást az egészről. Ám a sors a későbbiekben olyan helyzetet teremt, amikor kénytelen lesz szembesülni a dologgal, és mégis el kell fogadnia a tényeket.

Az egészségére mindennél jobban kellene ügyelnie, mert ebben az évben kiújulhat egy régi betegsége. Arra is esély van, hogy műtétre kerüljön a sor. Nagyon fontos, hogy próbáljon változtatni az életmódján, iktasson be lazább napokat, amikor nem tesz semmit, vagy csak olyasmit végez, amihez kedvet érez, aminek hatására energikusabbá válik. Ki kellene használnia a hétvégéket, amikor, ha lehet, ne dolgozzon, hanem csak saját magával foglalkozzon. Tartson énidőt!

Ha van házi kedvence, akkor az állat több boldog pillanattal ajándékozhatja meg, ami szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy ön jól érezze magát a bőrében. Ha most gondolkodik azon, hogy jó lenne háziállatot tartani, akkor ezt nagyon meg kell fontolnia. Mert megeshet, hogy az életében olyan változások történnek, amikor majd nem fog tudni ezzel az állattal úgy törődni, ahogyan kell, vagy ahogyan szeretné, ahogyan jelen pillanatban gondolja. Ezért, ha ezt fontolóra veszi, olyan megállapításra juthat, olyan dolgot tehet, amellyel nem fogja majd összetörni a saját szívét.

Ha már az állatoknál tartunk, akkor nem árt, ha tudja, hogy nekik sokkal kifinomultabb a hatodik érzékük, mint az embereknek. A kutya és a macska ennek köszönhetően, nemcsak a gazdi lelkiállapotát érzékeli, és tükrözi vissza a viselkedésével, hanem az érzékenységük miatt pontosan tudják, hogy a lakásban hol vannak pozitív, illetve negatív energiájú helyek. A macska általában oda telepszik le, ahol az ember egészségére ártalmas energiák találhatóak, míg a kutya ott szeret tartózkodni, ahol jók a sugárzások. Ezért, ha új lakásba költözik, akkor a még üres otthonba engedjen be egy macskát, majd egy kutyát. Azután az állatok tartózkodási helyét figyelembe véve rendezze be a helyiséget. Illetve ezt akkor is megteheti, ha a meglévő otthonát áll szándékában átrendezni.

A Szaturnusz évében a sors nagyobb utazásra kínálhat lehetőséget. Az is elképzelhető, hogy olyan útra kerül sor, amelyre már jó ideje készülhetett, és amely óriási élményt nyújthat.

Ha önnek vagy közeli hozzátartozójának élnek külföldön rokonai, akkor idén találkozhatnak ezekkel a személyekkel, és ez is nagy hatással lehet önre. Ha azon gondolkodik, hogy idegen országban próbálna szerencsét, akkor ezt alaposan meg kell fontolnia, mert megeshet, hogy ott sem lesz kolbászból a kerítés. Sőt! Talán nehezebb helyzetbe kerülhet, mint amilyenben jelenleg van.

Önről általánosságban elmondható, hogy pozitívan gondolkodik, amire ebben az évben még nagyobb szüksége lehet, mint korábban bármikor. Ennek óriási hasznát veheti, mert a legnehezebb helyzetből is ki tudja húzni saját magát. Nagyon fontos, hogy rendszeresen – minden nap – mantrázzon. Mantrának nevezik a mágikus szavakat vagy rövid mondókákat, a szó jelentése: gondolkodás, megszabadulás, oltalom. A mágikus szavak úgy segítenek, hogy állandó ismételgetésük rezgést hoz létre, amelynek hatására tökéletesen ellazul, csapongó, vagy épp őrlődő gondolatai nyugvópontra kerülnek, idegei kisimulnak, lelke megtisztul.

Keleten és nyugaton a legnépszerűbb az „OM” mantra, ha csak ezt ismételgeti, akkor is elérheti a célját, mert ez a szó önmagában is óriási erővel bír.

A Szaturnusz évében érdemes lenne pályázatot benyújtania, mert Fortuna istenasszony egész évben önnel van, és az életének olyan területén is sikert arathat, ahol eddig nem. Megérné a szerencsejátékokban is próbát tennie, mert valahol öné lehet a fődíj. Ha például másokkal együtt lottózik, akkor ebben is mázlista lehet. De az olyan nyereményjátékokban is, ahol értékesebb ingóságot vagy nagy utazást nyerhet.

2021-ben hiába él párkapcsolatban, vagy hiába veszik körbe emberek, mégis többször kerítheti hatalmába a magány érzése. Ám érdekes módon emiatt mégsem érez szorongást, vagy nincsenek negatív gondolatai. Aminek elsősorban az lehet az oka, hogy nagyon jól érzi magát a saját társaságában. Tökéletesen el tud lazulni, és olyan tevékenységeket folytathat, amelyek boldoggá teszik.

Ebben az évben megeshet, hogy hajlamossá válik valakire ránehezedni. Olyan valakiről akar gondoskodni, aki ebből nem kér. Olyan valakit szeretne a szeretetével „nyakon önteni”, aki erre nem vágyakozik. Olyan valakihez kíván közeledni, aki inkább távolságot szeretne önnel szemben tartani. Ezt azért nem lesz egyszerű felismernie, mert emiatt a személy miatt a szemén van a romantika rózsaszínű szemüvege. A barátai között pedig vannak olyanok, akik nem akarják önt a valóságról felvilágosítani, mert nem szeretnék megbántani. Azért nem szembesíthetik a tényekkel, mert tudják, mennyire oda van ezért a személyért. Inkább hagyják a saját levében főni, és ebben az évben eljön a pillanat, amikor szembesülhet a tényekkel, amelyek makacs dolgok. Ha rájön az igazságra, akkor a barátai ön mellett állnak majd, és próbálják begyógyítani az összetört szívét.

A Szaturnusz évében a negatív emberek mellett több lesz a jóakaratú személy, akik, ha kell, védelmükbe vehetik önt. Sőt, olyan helyzet is adódhat, amikor úgy érezheti, a gondviselés vigyáz önre. De olyan élményben is része lehet, amikor az lehet az érzése, mintha korábban eltávozott személy kísérné önt, és ügyelne minden lépésére, hogy ne történjen önnel nagyobb baj.

A Szaturnusz évében nem lesz oka panaszra, mert sok álma valóra válhat. A kapcsolatai gyümölcsözőek lehetnek, nemcsak az ön szekerét tolhatják mások, hanem ön is önként siethet valaki segítségére. Jótékony cselekedetre is ragadtathatja magát, amelyért a sors a későbbiekben megjutalmazhatja. Anyagi ügyei szerencsés mederben folyhatnak, a szerencsejátékokban is próbát kellene tennie. A szerelmi élete változatosan alakulhat, mert ön olyan szekér után is futhat, amely nem kívánja felvenni, és olyan valakivel is találkozhat, aki rajong önért.

Havi horoszkóp 2021

Minden hónap utolsó napján

7 válaszok
 1. Kinga
  Kinga says:

  “Olyasmire derülhet fény, amitől talán még az álla is leesik.” Megtudhatunk erről valami többet is? Köszönettel: Kinga

  Válasz
  • Szalai Attila
   Szalai Attila says:

   Szia, kérésedre tovább olvastam a forráskönyvemet, mely havonta is lebontja az egyes jegyekre a horoszkópokat, és a következőket találtam a számodra: (Nem kellett nagyon belemélyednem, mert már a januári hónapban világossá vált a kérdésedre a válasz) → “Munka: A kapcsolatok ápolására van most igazán nagy szüksége, mert az ismerőseinek köszönhetően a munkában olyan változás következhet be, amely miatt megszűnhet a szorongása. A titkok havának is nevezhető ez a mostani, mert olyan dolog juthat a tudomására, amiből talán tőkét kovácsolhat, és ennek az eredményét már most is élvezheti. Ha nagyobb utazást tervez, számítson rá, hogy többe fog kerülni, mint ahogy most gondolja. Váratlanul létrejövő kapcsolatnak később nagyon sokat köszönhet majd.” (Ami még érdekes lehet ebben a januári hónapban): → “Egészség: Betegség ágynak döntheti, az is lehet, hogy kórházba utalják. Megeshet, hogy szeretett személy kerül válságos állapotba.” (Azért csak vigyázzatok magatokra, egymásra! Ne azért, mert a horoszkóp azt mondja, hanem mert amúgy is pandémia van!) Attila

   Válasz
 2. Szalai Attila
  Szalai Attila says:

  Ja, nem erre gondoltál, most hogy vissza kerestem azt a részt, amit idéztél a cikkből…. holnap végigolvasom a többi hónapot is, és megpróbálok válaszolni a kérdésedre…de nem hiszem, hogy amire te tippelsz, – mert nyilván gondolsz valamire – az így le lenne konkrétan írva.

  Válasz
  • Kinga
   Kinga says:

   Nagyon köszönöm Attila!
   Valóban más területet jelez az én megérzésem is, mégpedig egy karmikus, nagy volumenű dologban a nyár folyamán. Előre is köszönöm a döntés meghozatalát segítő válaszodat!

   Válasz
 3. Szalai Attila
  Szalai Attila says:

  Nos, végigolvastam, nem találtam erre konkrét dolgot… – sejtettem – ez úgy látszik a jövő esztendő rejtélye marad, ha egyáltalán bekövetkezik… Ne feledd: minél többször gondolsz egy dologra, annál nagyobb valószínűséggel be is vonzod! A belső világunk határozza meg a külső tapasztalásunkat. Azok vagyunk, amit gondolunk!

  Válasz
 4. Kinga
  Kinga says:

  Köszönöm szépen Attila! Akkor továbbra is Isten gondviselő szeretetében bízva kívánok kellemes adventi várakozást!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük