horoszkop-2021

Havi Horoszkóp 2021

Bak 2021 január

Párkapcsolat: Akár szerelemről, akár régi párkapcsolatról, akár munkáról van szó, sikert sikerre halmozhat. Ha még nem szerelmes, most meglepetten tapasztalhatja, hogy gyengéden érez valaki iránt. Ez az érzés úgy érkezhet, mint a hegyekből alázúduló kövek. Boldognak és elégedettnek érezheti magát, és bátran tervezgetheti az illetővel a közös jövőt. A házasságokban, régi együttélésekben is azért alakulhat minden jól, mert önt most szinte kenyérre lehet kenni.

Pénz: Olyan rövidre kellene húznia a nadrágszíjat, amennyire csak lehet, illetve roppant körültekintőnek kellene lennie, mert megeshet, hogy saját hibájából veszteséget könyvel el. Ha úgy érzi, hogy a munkáját anyagilag nem becsülik meg, akkor a felettesének ezt most kellene előadnia, mert a főnöke megteheti, hogy orvosolja a problémát. Csak a kisebb vásárlásokat bonyolítsa le, a nagyobbakkal várjon még egy kicsit. Persze csak ha lehet.

Munka: Ha ön vállalkozó, akkor felemás helyzet alakulhat ki. Mert egyrészt a cége fejlődhet, talán új lehetőségre is szert tehet, ugyanakkor olyan kiadásokra kerülhet sor, amelyeket talán nem tervezett, de sajnos elkerülhetetlenek. Nagyon fontos, hogy betartsa a szabályokat, mert bírságveszélyes ez a hónap. Megeshet, hogy valakinek szüksége van a segítségére. Támogassa akkor is, ha nincs hozzá kedve. Hiszen önnek csak egy szavába kerülhet, hogy sokat javuljon az illető helyzete, a későbbiekben pedig számíthat majd a hálájára. Jótett helyébe jót várhat.

Egészség: Olyan kór támadhatja meg, amely miatt néhány napra talán kieshet a munkából. Az is lehet, hogy régi betegség tünetei újulnak ki, nyomban forduljon orvoshoz!

Kedvező napok: 7, 11, 20, 22

Kedvezőtlen napok: 8, 12, 17, 25


Bika 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben a társa kötheti az ebet a karóhoz, ezért ha nyugalmat szeretne, most önnek kellene engednie. A környezetében lehetnek olyanok, akiknek központi témája például a politika vagy a törvénnyel, szabályokkal kapcsolatos dolgok. Ezekből, ha egy mód van rá, maradjon ki. A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a kedvesének egészségi vagy munkahelyi problémája adódik, amelyekben ön sajnos nem tud segíteni. Legyen türelmes, várja ki ennek a terhelt időszaknak a végét.

Pénz: Anyagi ügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szüksége, mert előfordulhat, hogy a saját hibájából veszteséget kell elkönyvelnie. A munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, ami negatív hatással lehet az ön pénzügyeinek alakulására. Ezért nem érdemes most anyagiakkal kapcsolatos kérést előadnia vagy elégedetlenkednie, mert ezekben semmiféle pozitív eredményt nem tud elérni.

Munka: Újabb korlátozásokra lehet számítani, ami nincs jó hatással a kedély- állapotára. Talán olyan változáshoz kell igazodnia, amitől úgy érzi, megkötik a kezét. Arra is nagy esély van, hogy esetleg megszűnik a munkahelye, de nem kell emiatt aggodalmaskodnia, mert közben a sors nem hagyja magára, és olyan lehetőséget hozhat az útjába, amely miatt nem látja borúsan a jövőjét. Felettese stílusa miatt azért ne boruljon ki, mert főnökének nem önnel van problémája, hanem az ő életét is nehezebbé teszi valószínűleg az ő felettese. Fantasztikus ötlet pattanhat ki a fejéből, írja le.

Egészség: Roppant balesetveszélyes ez a hónap, ne csak közlekedéskor, hanem az otthonában is legyen Óvatos.

Kedvező napok: 1, 15, 20, 23

Kedvezőtlen napok: 4, 10, 11, 27


Halak 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben a társa el lehet foglalva a munkájával. Az is megeshet, hogy kollégával kerül fasírtba, ami befolyással lehet a hangulatára. Talán ez lehet az oka annak, hogy most türelmetlenebbül viselkedik önnel szemben. De ha kommunikációról van szó, akkor sajnos ön sem áll a helyzet magaslatán. Megeshet, hogy nem figyel a mondandójára, és olyan szavak hagyhatják el az ajkát, amelyekkel annak a lelkén ejthet sebet, akién nagyon nem szeretne. Akivel most hozza össze a sors, azzal talán titkos viszonyt ápol majd.

Pénz: Akkor sem kell aggodalmaskodnia a pénz miatt, ha több lenne a kiadása, mert ötletekben, kreativitásban és támogatókban sem szenved most hiányt, a segítségükkel a pénzénél lehet. Sőt, olyan bevételi forrása is adódhat, amelyért meg kell majd dolgoznia, sőt furcsa dolgokat is véghez kell vinnie, amikhez nem ért. Talán a nyelvtudásának is nagy hasznát veheti a pénz megkeresésében.

Munka: A kapcsolatok ápolására van most igazán nagy szüksége, mert az ismerőseinek köszönhetően a munkában olyan változás következhet be, amely miatt megszűnhet a szorongása. A titkok havának is nevezhető ez a mostani, mert olyan dolog juthat a tudomására, amiből talán tőkét kovácsolhat, és ennek az eredményét már most is élvezheti. Ha nagyobb utazást tervez, számítson rá, hogy többe fog kerülni, mint ahogy most gondolja. Váratlanul létrejövő kapcsolatnak később nagyon sokat köszönhet majd.

Egészség: Betegség ágynak döntheti, az is lehet, hogy kórházba utalják. Megeshet, hogy szeretett személy kerül válságos állapotba.

Kedvező napok: 3, 7, 20, 25

Kedvezőtlen napok: 2, 16, 18, 28


Ikrek 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki, elsősorban a társa részéről. Talán a párja makacsabb most, és azt akarja, hogy azok a dolgok valósuljanak meg, amelyeket ő jónak lát. Az is lehet, hogy ön egyszerűen képtelen meggyőzni a maga igazáról. Ennek hatására ön magányosnak érezheti magát, hiába él kapcsolatban. Megeshet, hogy nagy titokban olyan valaki körül forognak a gondolatai, aki tiltott gyümölcsnek számít. Ha titkos viszonyt folytat, a kapcsolat hatására felvillanyozódhat.

Pénz: Anyagi ügyek terén nem lesz oka panaszra, még akkor sem, ha most esetleg nincs annyi pénze, amennyire szüksége lenne. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek reményt adnak arra, hogy pénzügyek terén pozitív változás következik majd be. Most érdemes banki ügyeket intéznie. Olyan pénz ütheti majd a markát, ami az adóhivatal előtt rejtve marad…

Munka: A munkahelyén kollégákkal jól kijöhet, még az is lehet, hogy önt felettébb érdeklő dolgokról beszélnek. Előfordulhat, hogy munkatársa olyas- mibe avatja be, ami meglepetésként éri. Ennek hatására úgy érezheti, hogy az illető a bizalmába fogadta. Olyan lehetőség is felmerülhet, amelyen érdemes lenne elgondolkodnia. Ha állásinterjúra kerülne sor, akkor a dolgok nagyon jól mehetnek, és talán megkapja a munkát. Rokonnak problémája adódhat, és számít az ön segítségére. Barátság próbatétel elé kerülhet.

Egészség: Orvosi vizsgálatra lehet szüksége. Megeshet, hogy kórházban kell rövid időt eltöltenie, vagy új gyógyszert írnak fel önnek.

Kedvező napok: 4, 9, 20, 24

Kedvezőtlen napok: 1, 10, 26, 27


Kos 2021 január

Párkapcsolat: A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha szeretné elkerülni a cirkuszt, akkor úgy kellene viselkedni, hogy ne adjon gyanúra okot. Akivel most hozza össze a sors, azzal átélheti a legmélyebb szenvedélyt. A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet az összhang önök között. Előfordulhat, hogy egy hirtelen változás nagyon jó hatást gyakorol a párkapcsolatára.

Pénz: Anyagi ügyei változó képet mutathatnak. Megeshet, hogy olyan dologra kell kiadni, amelyre nem számított, és amely miatt az idegei megfeszülnek. Közben a gondviselés támogatását is élvezheti, mert olyan bevételre is lehetősége nyílik, amelyből akár tartalékot is képezhet. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, akkor nem is kell ezt szóvá tenni, mert a sors kereke felfelé lendül, és pénzügyi téren boldogító helyzet alakulhat ki.

Munka: Megtörténhet, hogy a munkában, megélhetésben olyan változás következik be, amely jó hatással van az anyagi helyzetére. Ha állást kíván változtatni, itt a ragyogó alkalom: lépjen a tettek mezejére! De senkitől se kérjen segítséget, mert a kérésére olyan válasz érkezhet, amely miatt sértődöttnek érezheti magát, és akár a bánat könnye is csilloghat a szemében. Előfordulhat, hogy családtag miatt jön létre olyan szituáció, amikor valamiről önnek le kell mondania. Baráttal szemben tartson távolságot, így kerülheti el a kiábrándulást.

Egészség: Ebben a hónapban nagyon fontos a mértékletesség, mert hajlamossá válhat a túlzásokra, aminek következtében nemcsak a súlya gyarapodhat, hanem egészségi panasz is kialakulhat. Szedjen naponta C-vitamint!

Kedvező napok: 3, 10, 15, 21

Kedvezőtlen napok: 7, 16, 28, 30


Mérleg 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben a párja a pénz miatt aggodalmaskodhat, aztán a sors olyan helyzetet teremthet, amelynek hatására megnyugodhat. De az is lehet, hogy az ön életében történnek olyan átalakulások, amelyek szintén nagyon jó hatást gyakorolhatnak kettőjük viszonyára. Megeshet, hogy a társa hallgatni fog önre, és azt teszi, amit javasol. A szerelmi viszonyokban azonban kommunikációs problémák üthetik fel a fejüket. Még olyasmi is elhangozhat, ami véget vethet a kapcsolatuknak.

Pénz: Olyan pénzre lelhet, amelyet korábban eldugott, és talán meg is feledkezett róla. Az is lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejéből, amelynek megvalósításához nem áll rendelkezésére a megfelelő összeg, és hitelre lenne szüksége. Banki, biztosítási ügyek intézésére is kiváló ez a hónap. Előfordulhat, hogy valami elromlik, és nem érdemes megjavíttatni, inkább újat kellene vennie.

Munka: A munkahelyén olyan dologra derülhet fény, amelyről eddig talán el sem tudta képzelni, hogy önnel is megtörténhet. Az is lehet, hogy nehéznek érez egy feladatot, és szeretne segítséget kérni, ám sajnos most nem talál nyitott fülekre sem a felettesénél, sem a kollégáknál, vagy olyan személyeknél, akiket a munka sodort az útjába. Az otthonában, rokonokkal kapcsolatban is nagyobb erőfeszítéseket tehet, mint általában. Most lenne érdemes selejteznie, megválnia attól, amire nincs szüksége.

Egészség: Egyik pillanatról a másikra felszökhet a láza. Ha beteg, ne dolgozzon, hanem kúrálja magát otthon.

Kedvező napok: 1, 7, 16, 20

Kedvezőtlen napok: 6, 11, 23, 27


Nyilas 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs zavarok léphetnek fel. Megeshet, hogy nemcsak az ön félreérthető szavai miatt alakul ki veszekedés, hanem a társa is úgy érezheti, ön annyira rá van hangolódva, hogy kitalálja a gondolatait. Ez most nem történik meg, ezért ha nyugalmat szeretne, kristálytisztán kellene kifejeznie magát. Ha még nem szerelmes, most olyan valakit fedezhet fel, akibe pillanatok alatt beleszerethet. De az is lehet, hogy problémája adódik, és ennek megoldása során jön össze valakivel.

Pénz: Egy kapcsolatnak köszönhetően lesz mit aprítania a tejbe. Ezért ezt az ismeretséget nagyon becsülje meg, mert a későbbiekben is a segítségére lehet, és a hatását a bakszámláján is érezheti. Az is lehet, hogy olyan dologgal foglalkozik, amelynek nemcsak most, hanem a jövőben is szüretelheti majd a gyümölcsét. Ha valakinek ajándékkal kedveskedik, csak olyat vásároljon, aminek ön is örülne.

Munka: Megeshet, hogy már az év első hónapjában változásokhoz kell alkalmazkodnia, illetve előfordulhat, hogy rengeteg feladatot kell megoldania. Kollégák között akadhat olyan, akiről úgy gondolhatja, viselkedésével táncot jár az idegein. Es van közöttük olyan, akivel nagyon jól együtt tudnak dolgozni. Sőt, olyasmibe is belemehetnek, ami mindkettőjük számára roppant előnyös lenne anyagilag. Szomszéddal összeakaszthatja a bajszát, és az is elképzelhető, hogy megbírságolják.

Egészség: Vírusos megbetegedés kialakulására van most nagyobb esélye. Mindennél fontosabb lenne immunrendszere erősítése, főként vitaminokkal.

Kedvező napok: 3, 11, 16, 31

Kedvezőtlen napok: 7, 9, 13, 18


Oroszlán 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Az is lehet, hogy felüti fejét a türelmetlenség, vagy úgy érezheti, mintha a szabadságában kívánnák korlátozni, és emiatt jöhet létre feszültség. Felmerülhet a szakítás gondolata, ám most minden esély meglehet arra, hogy elhamarkodott döntést hozzanak. Várjanak még, hagyják, hogy csillapodjanak az indulatok, és higgadt fejjel talán másként láthatják a közös életüket. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok fogalmazódhatnak meg, amelyek a közös jövőjükről szólnak.

Pénz: Anyagi téren most nem áll a helyzet magaslatán. Lényeges, hogy ha párkapcsolatban él, akkor emiatt alakulhat ki feszültség. Ebben elsősorban most ön lehet a hunyó, hiszen ön forszírozhatja a témát, pedig az lenne a legjobb, ha erről most nem beszélnének. M eshet, ha pénzről van szó, akkor újévi fogadalmat tesz ebben az ügyben.

Munka: A munkahelyén olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek az ön megélhetésére is. Az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerül, amely miatt többen irigyelhetik önt. Ha állást kíván változtatni, akkor most kellene lépnie, mert jó lehetősége adódhat. Kollégával remekül kommunikálhatnak, sőt szabadidejük egy részé is együtt tölthetik. Ha munkahelyi szerelmi kapcsolatot folytat, akkor örömében fülig érhet a szája. Rokonnal fontos megbeszélésre kerülhet sor.

Egészség: Jó lenne, ha nemcsak terv maradna, hogy másként fog élni az új évben, mint eddig, hanem meg is valósítaná, mert a helytelen életmód következtében betegség alakulhat ki önnél.

Kedvező napok: 2, 7, 13, 25

Kedvezőtlen napok: 4, 9, 17, 20


Rák 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben minden simán mehet, még akkor is, ha esetleg rendeznie kellene bizonyos nehézségeket, meg kellene beszélnie őket. Társa lelke csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Talán még szavakba is önti az érzéseit, és jó lenne, ha ön mindezt értékelni tudná. Minden esély meglehet azonban arra is, hogy új szerelem kopogtasson az ajtaján. Olyan valaki iránt érezhet gyengéden, akit már ismer, vagy akivel egészen más irányú volt a kapcsolata. Most az érzelmek diktálhatják az iramot.

Pénz: Ha párkapcsolatban él, akkor a társa anyagilag nehezebb helyzetbe kerülhet, és emiatt bonyolultabbnak érezheti az életét. Ez hatással lehet a kettőjük viszonyára is. Nagyon fontos, hogy ne a környezetében élőkkel beszélje meg a saját anyagi helyzetét, még akkor sem, ha e téren olyan szituáció alakul ki, amelyet ön felháborítónak tart. Nem kedvez az idő banki ügyek intézésének. Megeshet, hogy pénzkiadó automata miatt is bosszankodik majd.

Munka: Kollégával szemben tartson ne hét, hanem tizenhét lépés távolságot, mert az illetőnek nem kell a szomszédba mennie egy kis rosszindulatért, irigységért, és teljesen másnak mutathatja magát, mint amilyen valójában. Még az is lehet, hogy ez a személy szemenszedett hazugságokat terjeszt önről a munkatársainak. Ám van olyan személy az ön közelében, akivel meg tudja osztani a gondjait, akitől jó tanácsot kaphat. Ebben a hónapban egy vitás ügy végére pontot tehet.

Egészség: Érdemes lenne szednie a kapható immunerősítő cseppek valamelyikét, mert így nagyobb esélye van arra, hogy a hideg időben messze elkerüljék a betegségek.

Kedvező napok: 3, 9, 13, 25

Kedvezőtlen napok: 16, 17, 29, 31


Skorpió 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben azért jöhet létre egyik pillanatról a másikra feszültség, mert élete párjának egzisztenciális gondjai támadhatnak. Megeshet, hogy felettesével adódnak problémái. Legyen nyitott, kérdezze, faggassa, mert ha beszélni tud önnel arról, ami bántja, akkor felszabadultabbá válhat, és talán még a jövőképe sem lesz annyira sötét. A szerelmi kapcsolatokban a kedvese szintén rágódhat valamin, ami miatt ingadozóvá válhat a hangulata. De semmi sem tart örökké, ennek is vége lesz egyszer. Akivel most jön össze, azzal boldog lehet.

Pénz: Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, mert emiatt anyagilag nehéz szituációba kerülhet. Ám olyan valakivel kommunikálhat pénzről, megélhetésről, akinek nagyon jó tanácsai lehetnek ebben a témában, érdemes lenne megfogadnia őket. Sajnos ez az illető nem a felettese…

Munka: A kapcsolatok talán soha nem voltak annyira fontosak, mint most. Lesz olyan ismeretsége, amelynek vége szakadhat, elsősorban az ön hibájából, vagy a viszonyukhoz való hozzáállása miatt. És lesz olyan, amely miatt roppant szerencsésnek érezheti magát. Ugyanez a felemás helyzet jellemezheti a szomszédsággal való kapcsolatát is. Ebben a hónapban többet utazhat, közlekedhet, figyelmesebbnek kellene lennie, mert megbírságolhatják, vagy akár baleset is érheti. Tökéletesen működnek a megérzései, hallgasson rájuk. Ha van kabalája, vigye magával, mert szerencsét hoz.

Egészség: Előfordulhat, hogy náthás lesz. Táplálkozzon vitaminban gazdagon, és szedjen vitamintablettákat is, amikkel erősítheti az immunrendszerét.

Kedvező napok: 3, 8, 11, 28

Kedvezőtlen napok: 7, 18, 20, 21


Szűz 2021 január

Párkapcsolat: A gondolatai nagy titokban olyasvalaki körül járhatnak, aki iránt olyan érzéseket táplálhat, mint eddig talán senki iránt. De az is lehet, hogy olyan személlyel hozza össze a sors, aki nagy hatással lehet önre. Talán az illetőnek köszönhetően úgy változhat az élete, ahogyan korábban el sem tudta képzelni. Ha utódra vágyakozik, most aktivizálja magát, mert roppant termékeny ez a hónap. A házasságokban, együttélésekben a társával nehezebb most kommunikálnia, mert annyi problémája van, hogy nem tud önre figyelni.

Pénz: Ha ön vállalkozó, akkor nem lesz oka panaszra, mert több dolog alakulhat úgy, hogy abból pénzhez jut, méghozzá nem is kevéshez. Ha ön szülő, akkor gyermekének anyagi segítségre lehet szüksége. Azért nézzen utána annak, mire költi el, amit ad neki, mert lehet, hogy olyan dologra kért, amivel ön nem ért egyet. Ha kölcsönre van szüksége, most folyamodjon érte.

Munka: Történjen bármi, Őrizze meg a higgadtságát. Kollégákkal nehezebben találhatja meg most a hangot, ami miatt csak saját magát hibáztathatja. Az is lehet, hogy a munkatársak nem értenek egyet önnel, és ragaszkodnak ahhoz, aminek már lejárt az ideje. Ízlésbeli viták is kerekedhetnek, esetleg olyan szituáció jöhet létre, amelyben nem tudnak közös nevezőre jutni. Külföldi utazás során felemás helyzet alakulhat ki, lesz, ami boldoggá teszi, és lesz, ami bosszantja. Valakinek a szerencsétlensége mélyen megérintheti a lelkét, és segítség nyújtásra ösztönözheti.

Egészség: Nőgyógyászati vagy urológiai problémái alakulhatnak ki, forduljon nyomban orvoshoz!

Kedvező napok: 7, 11, 20, 25

Kedvezőtlen napok: 2, 15, 23, 27


Vízöntő 2021 január

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben még akkor is minden rendben mehet, ha hullámzóvá válik a hangulata. Illetve most ön az, aki nehezebben kezelhető, aki olyan dolgokhoz ragaszkodhat, amelyekhez nem kellene. Ezt pedig a társa jobban meg tudja emészteni, jobban tudja kezelni, és így nem alakul ki olyan szituáció, amely miatt megkérdőjelezhető lenne a közös jövőjük. Minden esély meglehet arra is, hogy ön belebonyolódjon egy olyan kapcsolatba, amelyet titokban kell tartania. A meglévő szerelmi viszonyokban komolyabb dolgok merülhetnek fel.

Pénz: Anyagi ügyek terén nem kell aggodalmaskodnia, mert a pénz inkább jön, mint megy. Vagy nem jelent gondot, ha valamire ki kell adnia. De az is lehet, hogy most bemutathatja, hogyan kell beosztani azt, ami a rendelkezésére áll. Megeshet, hogy olyasmiről hall, ami megrendítheti, és annak ellenére, hogy nem dúskál az anyagi javakban, most jótékonykodhat. Ezért később megajándékozhatja a sors.

Munka: Olyan találkozásban lehet része, amely feldobja. Ez a személy a segítségére lehet, hatására olyan dologba vághatja a fejszéjét, amely miatt megváltozhat a jövőképe. Az is lehet, hogy amire már egy ideje vágyakozott, várakozott, azt teljesíti a sors, és ez teheti önt elégedetté. Ha most tölti a szabadságát, akkor nagyon jól érezheti magát. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Elképzelhető, hogy olyan fotó kerül a kezébe, amelynek hatására felidézheti a múltat, régi emlékek tolulhatnak föl a lelkében.

Egészség: Műtéti beavatkozásra kerülhet sor, de más egészségi problémája miatt is több időt tölthet orvosi várókban.

Kedvező napok: 7, 13, 21, 29

Kedvezőtlen napok: 3, 8, 11, 20


Havi horoszkóp 2021

Minden hónap utolsó napján

Asztrológiai előrejelzés a 2021-es évre

0 hozzászólás

Véleménye van? Szóljon hozzá!

Csatlakozni szeretne a vitához?
Bátran tegye meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük