tied up woman

Folytatjuk a Lélek útját a halál után… mint mindig, most is Dr. Michael Newton (Dr. N.:) hipnózisban kutatja alanyain (A.:) keresztül a földi életek közti életet, hogy mi történik a halál után, egészen addig, míg újra meg nem születünk egy másik testben…

Lelkünk Útja – Félresiklott lélek

4. rész

Mivel a Földön számtalan formában lehet rosszat cselekedni, az elszigetelés módja és a spirituális instrukció lelkenként más és más. A konkrét módot az adott élet végén, a helyzetfelmérés során határozzák meg. A magány és az átnevelődés időtartama sem állandó. Például beszámoltak olyan rossz útra tért lelkekről, akik a magány időszaka után azonnal visszatértek a Földre, hogy egy jó élettel a lehető leghamarabb ledolgozzák hátrányukat. A következő példa egy olyan lélektől származik, aki közvetlen kapcsolatban állt egy ilyen szellemmel.

10. eset

Dr. N.: Felelősséggel tartoznak-e a lelkek azért, ha olyan emberi lényekkel állnak kapcsolatban, akik szenvedést okoznak másoknak a földi életben?

A.: Igen, olyanokkal, akik kegyetlenül bántottak valakit. Én is ismertem egy ilyen lelket.

Dr. N.: Mit tud erről az entitásról? Mi történt vele, miután ezt az életét követően visszatért a szellemvilágba?

A.: Egy lányt bántott… rettenetesen…, és aztán nem csatlakozott a csoportunkhoz. Kiterjedt egyéni tanulmányokat kellett folytatnia, mert ennyire gyengén szerepelt abban a testében.

Dr. N.: Miben állt ez a büntetés?

A.: Büntetés? Nem jó a szó…, ez inkább regenerálódás. Tulajdonképpen a tanárok döntésén múlik… Sokkal szigorúbbak azokkal, akik kegyetlenkedésben vettek részt a földi életükben.

Dr. N.: Mit jelent ez a szellemvilágban, hogy sokkal szigorúbbak?

A.: Nos, ez a barátom nem jött vissza velünk…, a barátaival…, azután a szomorú élet után, amelyben bántotta azt a lányt.

Dr. N.: Amikor meghalt, ő is ugyanazon a spirituális átjárón tért vissza, mint ön?

A.: Igen, de nem találkozott senki mással… Egyenesen arra a helyre ment, ahol csak a tanára várta.

Dr. N.: És aztán mi történt vele?

A.: Egy idő után, újra visszatért a Földre, mint nő…, olyan helyre, ahol kegyetlenek voltak az emberek… Fizikailag is bántották őt…, és ez szándékos választása volt… A barátomnak meg kellett tapasztalnia, milyen az, amikor… (…valakit megerőszakolnak…: tipp: A Szerk.)

Dr. N.: Mit gondol, ez a lélek az előző testének az emberi agyát okolta a kegyetlenkedésekért?

A.: Nem. Elvállalta, amit tett…, magába roskadt… Tapasztalatlanságát vádolta, amiért képtelen volt legyőzni emberi hibáit. Ő kérte, hogy a következő életében meggyalázott nő lehessen, hogy átélhesse azt a fájdalmat, amit a lánynak okozott.

Dr. N.: Ha ez a barátja nem törekedett volna a megértésre, és továbbra is olyan emberi testeket választ, akik csak ártanak másoknak, lehetséges lett volna, hogy végül elpusztítsák őt a szellemvilágban?

A.: (hosszú szünet után): Az energiát tulajdonképpen nem lehet elpusztítani… csak átdolgozni… A negatívumokat…, amelyek sok-sok életen át kitartanak… végül kezelni lehet.

Dr. N.: Hogyan?

A.: (bizonytalanul): …Nem pusztítással… átrendezéssel…


Források:

Dr. Michael Newton – Lelkünk Útja I.

 

 

0 hozzászólás

Véleménye van? Szóljon hozzá!

Csatlakozni szeretne a vitához?
Bátran tegye meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük