Asztrológia 2021 Nyilas

Asztrológiai előrejelzés 2021-re

A Szaturnusz éve

Nyilas

November 23. – december 21.

Uralkodó bolygója: Jupiter

Nyilas – Az ismeretségi kör hasznának éve

A Szaturnusz évében meglepetten tapasztalhatja, hogy vannak olyan ismerősei, akik önként sietnek a segítségére, és nem várnak viszonzást azért, amit önért tesznek. És akadnak olyanok, akik se szó, se beszéd eltűnnek az életéből. Ha már tavaly elkezdődött ez a folyamat, akkor most még feltűnőbbé válhat. Mindeközben a munkájában is nagy változásokra van kilátás, akár új területen is kipróbálhatja magát.

A Szaturnusz évében érdekes módon önnek is fontosabbá válhatnak bizonyos kapcsolatok, de több lesz az olyan személy, aki az ön közelében kíván tartózkodni. Talán a nyugalma, a kiegyensúlyozottsága, a sikerek hatására rengetegen fognak ön felé fordulni. Talán azért is, mert ők is szeretnének a siker és az elégedettség fényében sütkérezni.

Nagyon nagy hatást tud gyakorolni szinte mindenkire, így könnyebben elérheti például mindazt, amit célul tűzött ki maga elé. Előfordulhat, hogy az ismeretségi körének bővülésével olyan dolgokat is meg tud oldani, amik talán az elmúlt évben többet foglalkoztatták, de nem tudott bennük eredményt elérni.

Az ismeretségi körében felbukkanhatnak olyan személyek is, akikkel korábban talán jó és szoros kapcsolatot ápolt, aztán elsodorta önöket egymástól az élet. Erre nem ön miatt került sor, hiszen ön nem tett semmit másként. Ezeknek a személyeknek az élete olyan kerékvágásban folytatódhatott, amely miatt úgy gondolhatták, nincs már önre szükségük. Ám érdekes módon 2021-ben úgy alakulhat az életük, hogy páran ismét szeretnék felvenni önnel a kapcsolatot. Lesz, akit tárt karokkal várhat, és lesz olyan, akit azért kellene elutasítania, mert ez az ember ismét csalódást okozhat önnek.

Előfordulhat, hogy új ismeretségre tesz szert, ezek között vannak olyanok, akik miatt szerencsésnek érezheti magát. Akiknek hatására olyan dolgokkal kezd majd foglalkozni, amiktől nemcsak jól érezheti magát a bőrében, hanem talán még a jövője is más irányt vesz, és ez szintén bizakodóvá teheti. Lesznek olyanok is, akik miatt nehezebbnek érezheti az életét. Ám a sors nem véletlenül tereli ezeket a személyeket az útjába: rengeteget tanulhat tőlük. Sokszor azzal, hogy a hatásukra úgy érezheti, rendkívül nehéz a helyzete, mert olyan akadályokat gördítenek az útjába, amelyekről úgy gondolhatja, ezeket már képtelen átugrani. Ám az illetők kényszeríthetik, hogy megtegye, amit kell. És amitől félt, ami miatt talán szorongott, azt most könnyedén kirázhatja a kisujjából. Amiről azt gondolta, hogy akadály, arról kiderülhet, hogy ugródeszka, és ez jó hatással lehet önre.

Amennyiben van testvére, és már a 2020-as esztendőben több probléma merült fel kettőjük kapcsolatában, akkor ezek 2021-ben még mindig fennállhatnak. Ennek a helyzetnek a kialakulásában szerepet játszhatnak a piszkos anyagiak. Olyan ádáz harcra van kilátás, amely miatt akár ügyvédhez fordulhatnak, és olyan mondatok hangozhatnak el önök között, amelyek miatt végleg elszakadhatnak egymástól. Ezt jó lenne elkerülni, de csak akkor van rá esélye, ha most enged, ha belemegy abba, amit a testvére szeretne. Igaz, ez anyagi veszteséggel járhat, viszont végre pont kerülhet ennek az áldatlan állapotnak a végére. Persze ez után nem biztos, hogy jó kapcsolatot ápolhat a közvetlen rokonával, mert megeshet, hogy ő már nem kíváncsi önre. Még az is lehet, hogy megkapja azt, amit akar, és utána még neki áll följebb. Ezzel a viselkedéssel mélyen megsebezheti az ön lelkét.

Előfordulhat, hogy szomszéddal is fontosabbá válik a kapcsolata. Megeshet, hogy új lakó költözik ön mellé. Akár új, akár régi szomszédságról van szó, most felmerülhetnek olyan problémák, amelyek miatt nehezebbnek ítélheti a hétköznapjait. Az is lehetséges, hogy a szomszéddal olyan vitára kerül sor, amelynek anyagi vonzata lehet. Ha ön körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, amiről úgy gondolja, az öné, vagy amit fontosnak tart, akkor elmondható, hogy jól teszi. Lehet, hogy várni kell az eredményre, de az idő most önnek dolgozik.

A munkában, megélhetésben, ha már tavaly is változások történtek, akkor ezek 2021-ben nem állnak meg, nem fejeződnek be. Előfordulhat, hogy új kollégája lesz, vagy egyes átalakulások váratlanul érik. Illetve olyasmit várhatnak el öntől, amiről úgy gondolja: túlzás, vagy azt, hogy nem tudja, és nem is akarja megoldani ezeket  feladatokat, mert éppen elég teher nyomja már a vállát. Megeshet az is, hogy a munkatársak életében következnek be olyan események, amikor kénytelen lesz mások helyett is dolgozni, helytállni.

Minden valószínűség szerint a Szaturnusz évében változhat a napi rutinja. Ez megeshet ezért, mert valakivel többet kell törődnie, mint eddig, ezért változhat az életében talán még a fontossági sorrend is. De az is lehet, hogy a munkahelyén létrejövő helyzet miatt kell másként szerveznie a hétköznapokat. Olyan valakivel hozhatja össze a sors, akinek a tanácsát érdemes lenne megfontolnia, és amit mond, azt beépítenie az életébe.

Megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, mely miatt úgy gondolhatja, változtatnia kell, és ennek hatására új munka után nézhet. Talán valakinek a segítségével juthat jobban jövedelmező álláshoz. Az is lehet, hogy új helyen jobbak a körülmények, esetleg olyan felettessel és kollégákkal dolgozhat együtt, akikkel öröm a munkavégzés. Sőt, talán még a szabadidejének egy részét is velük töltheti.

A Szaturnusz évében minden esély meglehet arra, hogy értékesebb ingóságot vásároljon. Ha ezt részben hitelből szeretné megvalósítani, akkor most ajánlott felvennie, mert könnyen törleszti majd. Ha már korábban kért kölcsön, akkor ebben az évben simán visszafizeti, hiszen pompásan alakulhatnak a pénzügyei.

Anyagi helyzetében olyan változás állhat be, amely miatt még a legjobbnak hitt barát vagy szeretett személy is iriggyé válhat. Ezért jól tenné, ha nem beszélne a pénzügyeiről. Éppen elég lesz az, hogy olyan dolgokat engedhet meg magának, amiket mások a luxus kategóriájába sorolnak, és nem értik, nem fér a fejükbe, honnan van ennyi pénze. Ezért érdemes nemcsak élete párja előtt letagadnia, hogy mennyire drága a vásárolt termék, hanem a környezetét is leszerelheti ezzel a füllentéssel.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben hullámzó a viszonyuk, – elsősorban az ön viselkedése miatt – elérkezhet a pillanat, amikor búcsút intenek egymásnak. Mindennek oka lehet, hogy a társa képtelen igazodni az ön változó hangulatához, vagy elege van az állandó egzecíroztatásból. Ha osztozkodásra kerülne sor, ugyanaz a helyzet állhat elő, mint testvérével vagy rokonnal való anyagi vita során: önnek kellene engednie. Nemcsak azért, mert végre nyugalma lesz, hanem azért is, mert ha tovább nyújtja a dolgot, akkor olyasmi történhet, ami akár meg is betegítheti.

Azokban a házasságokban, amelyekben eddig minden rendben ment, megeshet, hogy élete párjának egészségi gondja támad, amikor nagy szüksége van a támogatására. Emiatt is több lehet a teendője, a megoldandó feladata, mint korábban.

Minden esély megvan arra, hogy őrülten beleszeressen valakibe. Az illető emlékeztetheti önt egy olyan személyre, akit egykor nagyon szeretett, és aki talán összetörte a szívét. Ez a régi szerelme is nagyon sokszor eszébe juthat, de tilos nála jelentkeznie. Nem szabad felvennie vele a kapcsolatot, mert ő már régen továbblépett, és valószínűleg egyáltalán nem kíváncsi önre.

Még az is megtörténhet, hogy ebben az évben ön oltár elé áll…

Ha eddig nem érdekelte az ezotéria, akkor idén talán nem is egyszer, hanem többször felkereshet jóst, jövendőmondót, asztrológust. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hozza össze a sors, olyan valakibe szeret bele, aki miatt szerelmi kötést kérhet egy ezzel foglalkozó személytől.

Akár olyasvalakivel találkozhat, vagy olyan cikket olvashat, akinek vagy aminek a hatására úgy érezheti, önnek is szüksége van egy talizmánra. A talizmánokat évezredek óta szerencsét hozó tárgyként tartják nyilván. A néphit szerint segítségünkre vannak abban, hogy amire vágyunk, az gyorsabban és pontosan úgy váljon valóra, ahogy szeretnénk. A talizmánnak azért van spirituális jelentősége, mert elősegíti az imádságra, esetleg a meditációra való összpontosítást, amelynek hatására megvalósulhat az álom. Varázslatossága abban rejlik, hogy akkor is kifejti erejét, ha éppen nem fohászkodunk a teremtőhöz, hanem más elfoglaltságunk akad. Ebben az esetben legyen a közelében a tárgy, például viselje a karján, az ujján, vagy medálként a nyakában.

Nagyon fontos, hogy ebben az évben senkinek semmit ne adjon kölcsön, mert biztos lehet benne, hogy nem fogja visszakapni. Vagy akinek segítséget nyújt ilyen formában, az megorrolhat önre, amikor vissza kellene adnia, és vége szakadhat a kapcsolatnak.

Amennyiben ön szülő, teljesen mindegy, hogy a gyermeke mennyi idős, pénzre, méghozzá több pénzre lesz szüksége, mint eddig. Megeshet, hogy olyan dologra kell, amivel ön nem ért egyet. Ebből vita, veszekedés kerekedhet, és önnek óriási erőket kell kifejtenie, hogy olyan útra terelje a gyermekét, amelyet jónak tart. Ám ha ez sikerül, nem lélegezhet fel, mert rövid idő eltelte után ugyanazt a harcot kell majd megvívniuk.

Ráadásul utódjának olyan barátai, olyan kapcsolatai lehetnek, amelyeket ön szintén nem tarthat jónak. De ebben sem tud igazán nagy hatást gyakorolni rá, mert, ha tiltja valakitől, akkor is kapcsolatban marad vele, legfeljebb hazudni fog önnek. És amikor kiderül az igazság, ön becsapottnak érezheti magát.

Nagyon fontos a Szaturnusz évében a rendszeres mozgás, de visszafogottabban tegye, mint eddig. Különben annyira megterhelheti a szervezetét, hogy fájdalmai lehetnek, talán még a munkáját is nehezebben tudja elvégezni. Az étkezési szokásain is változtatnia kellene, mert pillanatok alatt felszaladhat önre néhány kiló. Lényeges, hogy 17 óra után már ne egyen semmit, így nemcsak a hízást kerülheti el, hanem az éjszakai rémálmokat is, illetve sokkal könnyebben el tud aludni, mint általában.

Amennyiben szépészeti beavatkozáson töri a fejét, akkor bátran belevághat, nagyon is elégedett lehet az eredménnyel.

Ha pihenésről van szó, jobban járna, ha inkább itthon töltené az idejét és költené a pénzét, mint külföldön. Idegen országban olyan helyzet alakulhat ki, amelyet most talán el sem tud képzelni. Az is lehet, hogy ingatlan vagy családi ügy miatt kevesebb ideje marad a hosszabb pihenésre. Ezért kellene kihasználnia a hétvégéket, amikor nem dolgozik, csak lazít.

Elmondható, hogy jól alakul az idei éve, ugyan nem lesz minden kapcsolata felhőtlen, de vannak olyan ismerősei, akik a segítségére lehetnek, akik miatt a nehézségek ellenére is könnyebbnek, élhetőbbnek tarthatja az életét. Ami az anyagi helyzetét illeti, nem lesz oka panaszra, még akkor sem, ha esetleg a munkahelyén átszervezésre, nagyobb változásra van kilátás. Előfordulhat, hogy a politika beleszól az életébe, de nem kell aggodalmaskodnia emiatt, mert még jótékony hatást is gyakorolhat a pénzügyeire, sőt talán még a biztonságérzetére is.

Havi horoszkóp 2021

Minden hónap utolsó napján

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük