Asztrológia 2021 Vízöntő

Asztrológiai előrejelzés 2021-re

A Szaturnusz éve

Vízöntő

Január 21. – február 20.

Uralkodó bolygója: Uránusz

Vízöntő – A sorsforduló éve

A Szaturnusz évében olyan változások történhetnek az életében, amelyek sorsfordítónak nevezhetők. Rengeteg energiával rendelkezik, ezért olyan feladatokat is el tud végezni, amelyekhez eddig nem érzett sem kedvet, sem erőt. Furcsa, kettős érzések is átjárhatják a lelkét, mert tudja, hogy muszáj változtatnia, ugyanakkor ragaszkodik a régi dolgokhoz. A gondviselés azonban segítségérre lesz, így a legjobb döntéseket hozhatja.

A 2021-es esztendőben a két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter a Vízöntő jegyében tartózkodik, amiből arra következtethetünk, hogy a jegy szülötteinek életében sorsfordító események történhetnek. Minden esély meglesz arra, hogy olyan, 12 éven át tartó ciklus vegye most kezdetét, amely az ön fejlődését, előrelépését, sikereit szolgálja. Ennek hatására például sokkal jobban megismerheti önmagát, és mindenből tanulni tud, ami önnel, vagy ön körül történik. Megtapasztalhatja, hogy megnő az önbizalma. Talán emiatt is előnyös kapcsolatokat és helyzeteket vonzhat majd magához.

Mindezek ismeretében nagyon valószínű, hogy már a ciklus első évében olyan események történnek, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheti magát. Az elért eredményeinek köszönhetően irigyeinek száma hirtelen megduplázódhat.

A Szaturnusz évében olyan változásokon mehet keresztül, amelyek miatt még azok is bizalommal fordulhatnak ön felé, akik korábban távolságot tartottak, vagy akikkel nem volt jó viszonyban.

Akikkel most hozza össze a sors, azokkal a személyekkel nagyon jó kapcsolatot ápolhat. Könnyedén elnyerheti mások bizalmát, ragyogóvá teszik nemes meggyőződései, a méltóságteljes kisugárzás, amelyek azt mutatják, hogy biztos önmagában és a teljesítményében is.

Alakuljanak ki bármilyen nehéz helyzetek, a szerencséje nem hagyja el, és összességében egész évben vidám, jó hangulatú, optimista lehet, ami a környezetében élőkre is átragadhat. Ez lehet az oka annak, hogy még egy olyan személy is felbukkan, és keresné önnel a kapcsolatot, akivel már jó ideje megszűnt mindenféle kommunikációja.

A kapcsolatok mindig is fontosak voltak az ön életében, a Szaturnusz évében azonban még lényegesebbek lehetnek, hiszen ezek között akadnak olyanok, akikkel nem csak közös nevezőn vannak, szeretik együtt tölteni az idejüket, hanem anyagi haszna is lehet az ismeretségüknek.

Érdekes módon most nem annyira önnek van nagy szüksége másokra, hanem fordítva. Mások tarthatják önt roppant vonzónak, ezért ragaszkodhatnak önhöz. Ezek a személyek minden alkalmat megragadhatnak, hogy több időt tölthessenek együtt önnel. Ez nem lesz ellenére, hiszen ön is jól érezheti magát a társaságukban.

Szakmai sikerekben is része lehet, ahogyan az egész élete kiszélesedhet, kitágulhat. Ám a politika beleszólhat a dolgokba, és emiatt megeshet, hogy a munkahelyén olyan változás következik be, amely hatással lehet a megélhetésére.

Egymást követhetik azok az események, amelyek következtében egyre biztosabb lehet abban, hogy változtatnia kell, mert több dolog nem mehet már a kerékvágásban. Önről általánosságban elmondható, hogy szereti a változásokat, könnyen tud alkalmazkodni az új dolgokhoz, ám ebben az évben ez nehezebben megy. Hiába tudja, hogy változtatásra van szüksége, mégis jobban ragaszkodhat a régi, jól bevált dolgokhoz. Közben a sors megmutatja önnek, hogyan kellene a változás, a változtatás útjára lépnie. Ennek hatására olyan új dolgokkal ismerkedhet meg, amelyek az ön érdekeit szolgálják, amelyekben megtalálhatja a számításait, és örömét lelheti a végzésükben.

A Szaturnusz évében olyan dolog történhet önnel, amelyet jobb lenne, ha titokban tartana. Mert, ha napvilágra kerülne, akkor önnek nem egyszerűen kellemetlen lenne ez az egész, hanem elkiabálhatja vele a szerencséjét. Ám ha sikerülne titokban tartania, és csak akkor állna elő vele, amikor eljön az ideje, akkor olyan szerencsés változások történhetnek az életében, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája.

2021-ben megeshet, hogy a családban olyan változások következnek be, amelyek miatt nagyobb teher nehezedhet a vállára. Vagy rokonokkal kapcsolatban olyan döntést kell meghoznia, amely miatt fájhat szíve. De kénytelen lesz ezt a nehéz lépést megtenni, mert ez a legjobb megoldás a kialakult problémára.

Előfordulhat, hogy beteg, idős vagy elesett személy miatt kell változtatnia a napi rutinján. Az is elképzelhető, hogy annyi lesz a teendője, hogy ez már nem fér bele a napirendjébe, ezért kereshet olyan személyt, aki jó pénzért leveszi a válláról a terhek egy részét. Emiatt olykor lelkiismeret-furdalás gyötörheti, amit azért kellene száműznie, mert ezzel csak pazarolja az energiáját. Ön az illetőt nem hagyja magára a bajban, gondoskodik róla, és még így is erőn felül vállalhat miatta.

Idén megeshet, hogy nem tud annyi időt tölteni a szeretteivel, amennyit szeretne, vagy amennyit az elmúlt években töltött. Amikor ez elkezdi gyötörni, megeshet, hogy elhanyagolja a munkáját, nem teljesíti százszázalékosan a kötelezettségeit, és emiatt aggodalmaskodhat. Ez pedig furcsa, felemás helyzetet teremt, és hol emiatt, hol amiatt támadhatnak kínzó gondolatai. Próbáljon meg az arany középúton járni, ami sikerülhet, hiszen soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint az embernek arra van ideje, amire akarja.

A Szaturnusz évében felbukkanhat a múlt. Nemcsak korábbi események, hanem személyek formájában is. Elképzelhető, hogy olyan téma kerül terítékre, amely már jó ideje nem foglalkoztatta, talán azt hitte róla, hogy megoldotta. Most kiderülhet, hogy ismét erőt és energiát kell rá fordítani, és az ügy végére most valóban pont kerülhet.

Elképzelhető, hogy olyan személy formájában jelentkezik a múlt, akivel egykor jó kapcsolatot ápolt. Ám önnek bármennyire fontosak az ismeretségek, ezzel a személlyel most nem találhatja a közös hangot, és az illető felbukkanását inkább tehernek érezheti.

A házasságokban, régi együttélésekben, ahol gyermek is van, tökéletes lehet önök között az összhang. Még az is megeshet, hogy olyan élmény éri, olyan dolog juthat el a fülébe, amelynek hatására rádöbbenhet ara, hogy mennyire fontos önnek a társával való kapcsolata. Ezért olyan változtatásokat is megléphet, amelyek nem nevezhetők könnyűnek, vagy amelyekre a múltban képtelen volt.

Amennyiben idén szeretné hivatalosan is összekötni az életét a kedvesével, vagy szeretné megerősíteni a társával való kapcsolatát a boldogító igen újbóli kimondásával, akkor jól teszi, mert ezt még az égiek is támogathatják.

Azonkívül, hogy az idei évben sorsforduló jöhet létre, megtalálhatja a sorsfeladatát is. Asztrológus vagy személyes horoszkóp nélkül is könnyen rájöhet, ha kicsit jobban odafigyel magára, illetve az életében történő eseményekre. Az ezoterikus tanítások szerint a sors sosem hagy magunkra. Mindig küld olyan üzenetet – találkozások, lehetőségek formájában -, amelynek segítségével rátalálhatunk a saját utunkra, illetve tisztában lehetünk a sorsfeladatunkkal. Önnek ebben az esztendőben a sors fel fogja kínálni a lehetőségeket arra, hogy elvégezze karmikus feladatát. Méghozzá egy olyan találkozással, amelyről talán már az első pillanatban tudni fogja, hogy az illető segíthet ebben önnek. Olyan dologról beszélhet, amelyről tudni fogja, hogy el kell vállalnia, mert ezzel a saját útjára tereli önt. Hatására jól érezheti magát a bőrében, elégedetté válhat, és úgy gondolhatja, végre – valahára kiteljesedhet.

Fizikailag és szellemileg is jó karban lehet, szervezete ellenállóbb a betegségekkel szemben. Az egyetlen negatívum az, hogy most hajlamossá válhat egy kis súlyfelesleget felszedni. Ezért nincs értelme ebben az évben fogyókúráznia, mert ugyan leadhat néhány kilót, de azok gyorsan vissza is kúszhatnak önre.

Az élet minden területén fontos a mértékletesség, mert hajlamossá válhat a túlzásokra. Ez esetleg meglátszódhat az alkohol fogyasztási szokásain is. Amikor olyan társaság alakul ki, melynek tagjai rendre felöntenek a garatra, ön is velük tarthat. Ami, ha párkapcsolatban él, a társának nem fog tetszeni, és konfliktusokhoz is vezethet.

Érdemes lenne tanulmányokba kezdenie, mert hosszabb távon hasznukat veheti. Különösen ajánlottak az idegen nyelvek, ha most szorgalmas, később learathatja a babérokat. Ha már tanul, akkor nem kell aggódnia, mert agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolnak, és nagyon jó eredményt érhet el.

Amennyiben ön szülő, legyen bármennyi idős a gyermeke, az ön segítségére lehet szüksége ebben az évben. Megeshet, hogy olyan dologra derül fény, amely előtt ön meglepetten állhat. Hiszen nem gondolta róla, hogy ilyen helyzetbe hozza saját magát. Minden öntől telhetőt tegyen meg, és mivel nagyon jól kommunikál, meg tudja győzni arról a gyermekét, amit ön jónak, követendőnek tart.

Anyagi ügyek terén összességében nem lehet panaszra, hiszen nagyon jól ért a pénzcsináláshoz. Lesz miből költeni, olyan dologba is belevághat ennek hatására, amit korábban nem engedhetett meg magának. Az is lehet, hogy szeretett személy passzióját pénzeli, és ettől elégedettséget érezhet.

A Szaturnusz évében olyan döntést is meg tud hozni, amelyet korábban talán halogatott. Előfordulhat, hogy valakinek a titka a tudomására jut, és ettől rögtön másként látja a világot. Képes lesz olyan változtatásra is, amelyről korábban úgy vélekedhetett, hogy lehetetlen. Megtapasztalhatja a gondolat teremtő erejét is: amire sokat gondol, ami körül a gondolatai járnak, az megvalósulhat. Ezért is igaz a régi mondás, miszerint nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit kívánunk. Mert a végén még megkapjuk…

A Szaturnusz éve sikeres esztendő lesz; az életnek több területén történhetnek elkerülhetetlen változások, amelyekről a bekövetkeztük után úgy érezheti: jó, hogy a dolgok nem folytatódnak a régi kerékvágásban. Anyagi helyzete miatt nem kell aggodalmaskodnia, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehet. A család létszámában valószínűleg változás következik be, de az is lehet, hogy valakinek a betegsége vagy idős kora miatt nagyobb teher nehezedik az ön vállára. Jól tenné, ha most nem politizálna, mert csak vesztesen kerülhet ki belőle.

Havi horoszkóp 2021

Minden hónap utolsó napján

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük